Seus

Seus Districte Digital

Districte Digital compta actualment amb 3 tres seus operatives en el seu espai per aprofitar els avantatges competitius de la Comunitat Valenciana i crear un entorn únic per albergar empreses tecnològiques i talent.

Descarregar Dossier

Vols més informació?

En Districte Digital tenim diversos programes de participació segons el tipus de la teua entitat, i si desitges establir la teua seu en les nostres instal·lacions o tens seu en qualsevol punt de la Comunitat Valenciana. Contacta’ns perquè puguem orientar-te

Més informació

Edifici 1 de Districte Digital

Situat al complex d’Aigua Amarga d’Alacant, aquest espai de 5600 m2 de superfície útil compta amb una ubicació privilegiada amb magnífiques vistes al mar. L’Edifici 1 disposa de 5 plantes de despatxos, sales, zones coworking, saló d’esdeveniments, restauració, zones comuns i zones a l’aire lliure. A més de dues possibilitats d’aparcament: un subterrani de 138 places i un en superfície amb 150 places.

Google Maps

Edifici 2 de Districte Digital

Situat enfront del mar, al complex d’Aigua Amarga d’Alacant, l’Edifici 2 de Districte Digital s’assenta en 5900 m2 de superfície útil. Disposa de 2 plantes de despatxos, sales, auditori, restauració, zones comuns, terrassa a l’aire lliure i un aparcament en superfície amb 250 places.

Google Maps

Edifici 3 de Districte Digital

Aquesta seu de 2700 m2 està situada a l’Estació Marítima del Port d’Alacant, Moll 14 i està especialitzada en tecnologies com ara Intel·ligència Artificial i Big Data, Blockchain, Internet de les Coses (IoT), Realitat Estesa o Computació Quàntica.

Google Maps

Edifici 4 de Districte Digital

Situat enfront de la mar en el complex d’Aigua Amarga d’Alacant, l’Edifici 4 de Districte Digital tindrà 1.800 m² de superfície útil, amb 2 plantes d’oficines, despatxos, zona de coworking, sala audiovisual, estudi d’enregistrament, àrea de cafè-networking, i magatzems. Obertura prevista al gener de 2021.

Edifici 5 de Districte Digital

Aquesta seu de 9445 m2 de superfície útil, estarà situada en el Moll 5 del Port d’Alacant. La seu constarà de quatre mòduls d’oficines i sales de reunions, amb dues altures en superfície i comptarà amb un aparcament subterrani. Finalització d’obres prevista per a gener de 2022.

Uneix-te a Districte Digital

El Districte Digital de la Comunitat Valenciana ha creat un programa de participació per a empreses o entitats que s’identifiquen amb els objectius del programa i vulguen formar part del projecte.
La participació de totes les empreses adherides és fonamental per a l’èxit del Districte Digital i el desenvolupament d’un hub tecnològic de rellevància internacional a la Comunitat Valenciana

Més informació