Seus

Seus Districte Digital

Districte Digital compta actualment amb 3 tres seus operatives en el seu espai per aprofitar els avantatges competitius de la Comunitat Valenciana i crear un entorn 煤nic per albergar empreses tecnol貌giques i talent.

Descarregar Dossier

Vols m茅s informaci贸?

En Districte Digital tenim diversos programes de participaci贸 segons el tipus de la teua entitat, i si desitges establir la teua seu en les nostres instal路lacions o tens seu en qualsevol punt de la Comunitat Valenciana. Contacta’ns perqu猫 puguem orientar-te

M茅s informaci贸

Edifici 1 de Districte Digital

Situat al complex d’Aigua Amarga d’Alacant, aquest espai de 5600 m2 de superf铆cie 煤til compta amb una ubicaci贸 privilegiada amb magn铆fiques vistes al mar. L’Edifici 1 disposa de 5 plantes de despatxos, sales, zones coworking, sal贸 d’esdeveniments, restauraci贸, zones comuns i zones a l’aire lliure. A m茅s de dues possibilitats d’aparcament: un subterrani de 138 places i un en superf铆cie amb 150 places.

Google Maps

Edifici 2 de Districte Digital

Situat enfront del mar, al complex d’Aigua Amarga d’Alacant, l’Edifici 2 de Districte Digital s’assenta en 5900 m2 de superf铆cie 煤til. Disposa de 2 plantes de despatxos, sales, auditori, restauraci贸, zones comuns, terrassa a l’aire lliure i un aparcament en superf铆cie amb 250 places.

Google Maps

Edifici 3 de Districte Digital

Aquesta seu de 2700 m2 est脿 situada a l’Estaci贸 Mar铆tima del Port d’Alacant, Moll 14 i est脿 especialitzada en tecnologies com ara Intel路lig猫ncia Artificial i Big Data, Blockchain, Internet de les Coses (IoT), Realitat Estesa o Computaci贸 Qu脿ntica.

Google Maps

Edifici 4 de Districte Digital

Situat enfront de la mar en el complex d’Aigua Amarga d’Alacant, l’Edifici 4 de Districte Digital tindr脿 1.800 m虏 de superf铆cie 煤til, amb 2 plantes d’oficines, despatxos, zona de coworking, sala audiovisual, estudi d’enregistrament, 脿rea de caf猫-networking, i magatzems. Obertura prevista al gener de 2021.

Edifici 5 de Districte Digital

Aquesta seu de 9445 m2 de superf铆cie 煤til, estar脿 situada en el Moll 5 del Port d’Alacant. La seu constar脿 de quatre m貌duls d’oficines i sales de reunions, amb dues altures en superf铆cie i comptar脿 amb un aparcament subterrani. Finalitzaci贸 d’obres prevista per a gener de 2022.

Uneix-te a Districte Digital

El Districte Digital de la Comunitat Valenciana ha creat un programa de participaci贸 per a empreses o entitats que s’identifiquen amb els objectius del programa i vulguen formar part del projecte.
La participaci贸 de totes les empreses adherides 茅s fonamental per a l’猫xit del Districte Digital i el desenvolupament d’un hub tecnol貌gic de rellev脿ncia internacional a la Comunitat Valenciana

M茅s informaci贸