Oficina Europa

Oficina Europa

Oficina Europa és una oficina tècnica de desenvolupament i vigilància tecnològica en matèria d’ajudes, subvencions i fons europeus, els destinataris dels quals són les entitats de l’ecosistema de Districte Digital, així com totes aquelles entitats col·laboradores de l’hub en el territori de la Comunitat Valenciana.

Logo-Oficina-Europa-Distrito-Digital

Vols més informació?

Si vols saber més sobre les diferents opcions de finançament en matèria de Fons Europeus, contacta amb Oficina Europa.

Avinguda Jean Claude Combaldieu s/n. Ciutat de la Llum. Edifici de suport a Producció 3. 03008 Alacant

Més informació

Informació, assessorament i acompanyament

De manera presencial o telemàtica; atenció d’aquelles sol·licituds que es reben i oferta de resposta concorde a la prioritat identificada. Coordinació amb les autoritats públiques competents en la matèria objecte de treball de l’Oficina Europa.

Promoció i difusió

Organització o participació en esdeveniments organitzats amb Districte Digital per a facilitar la comprensió dels serveis oferits a les empreses de l’hub, així com la comunicació de continguts d’interès per a aquestes.

 

Formació

Organització de cursos específics sobre finançament europeu, adaptats a les entitats de l’ecosistema de Districte Digital Comunitat Valenciana.

Networking

Col·laborar amb les accions realitzades per Districte Digital orientades a l’atracció de talent i noves entitats, tant d’àmbit local com nacional i internacional. Facilitar la col·laboració i coordinació entre les entitats de l’ecosistema per a la materialització de projectes.