Iniciatives

IMPULSANT LA INNOVACIÓ I L’ÈXIT EMPRESARIAL 

Des dels nostres inicis en 2018, ens hem enfocat a crear valor en identificar el que funciona i el que no. Este compromís ens ha portat a liderar iniciatives com: 

  • Reptes d’innovació oberta: e-health, turisme i canvi climàtic. 
  • Oficina Europa: acompanyament per a l’accés a fons públics, superant els desafiaments burocràtics per a fer costat a empreses i emprenedors. 
  • Districte Talent: connectant empreses amb talent tecnològic i digital. Creiem en una força laboral capacitada capaç d’atraure noves empreses. 
  • Business matchmaking: participant activament en esdeveniments nacionals i internacionals per a explorar sinergies, beneficiant a empreses i augmentant la seua visibilitat. 
Generalitat Valenciana trau a licitació el programa Districte Talent

Districte Talent 

 

Un pol internacional amb base en la Comunitat Valenciana per a atraure a noves empreses gràcies a la generació i retenció de talent digital. 

Descobrix Districte Talent

Oficina Europa

Oficina tècnica de desenvolupament i vigilància tecnològica en matèria d’ajudes, subvencions i fons europeus, els destinataris dels quals són les entitats de l’ecosistema de Districte Digital, així com totes aquelles entitats col·laboradores del *hub en el territori de la Comunitat Valenciana. 

Descobrix Oficina Europa