Gaming i eSports al Districte Digital

A més del Pla d’Atracció d’empreses i la realització d’Esdeveniments, Districte Digital desenvolupa una unitat de negoci al sector del gaming i els esports.
El programa de Gaming i eSports té com a fi contribuir al desenvolupament de la indústria del videojoc a Espanya. D’aquesta manera, el projecte treballa en l’impuls i promoció de petites empreses i microempreses a través d’una incubadora de companyies, així com mitjançant l’engegada de programes de formació, desenvolupament i consolidació d’empreses o patrocini, entre altres.

Veure vídeo

Districte Digital DDXP

Les primeres mostres del programa van arribar amb DDXP, esdeveniment organitzat a Elx el passat mes de desembre, i la Carpa Gaming instal·lada en l’esdeveniment Alacant Port de Trobada 2019. En elles es van reunir empreses, desenvolupadors de programari, videojocs, professionals del sector i públic interessat a conèixer tot allò que l’entorn digital i la innovació poden aportar a la societat.
Amb aquesta unitat, Districte Digital es recolza en el seu propòsit d’impulsar un teixit empresarial d’innovació digital i tecnològic generant un futur de riquesa i ocupació en l’àmbit de les noves tecnologies, fomentant així el necessari desenvolupament de l’economia digital en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.

Veure vídeo

Necessites més informació?

Ompli tots els camps i ens posarem en contacte amb tu