DESCOBRIX ELS NOSTRES ESPAIS 

Districte Digital oferix infraestructures de primera qualitat dissenyats per a satisfer les necessitats dinàmiques de les empreses i els seus equips. Amb una varietat d’espais que abasten des d’oficines íntimes fins a impressionants instal·lacions, amb àrees destinades per a l’organització d’esdeveniments, jornades de formació i presentacions.

Creiem en el creixement real i sostenible, raó per la qual els nostres espais s’adapten amb flexibilitat a les canviants necessitats empresarials. A més, brindem assessorament personalitzat per a ajudar-te a seleccionar la ubicació ideal i guiar-te en cada pas de la teua expansió empresarial.  

Molla 5 situat en el Port d’Alacant 

Situat en un enclavament privilegiat amb vista a la mar, al Castell de Santa Bàrbara i a l’impactant skyline de la ciutat, este espai emergix com l’elecció ideal per a empreses tecnològiques i innovadores que desitgen posicionar-se en el cor del futur Hub Tecnològic Portuari d’Alacant. Estratègicament situat en proximitat a la pròxima unitat de formació en intel·ligència artificial, este edifici s’erigix com la fusió ideal entre una ubicació estratègica i tecnologia avançada.

  • 4 edificis amb forma de poal (A, B, C i D) 
  • 2 plantes per edifici 
  • 4 zones de terrassa exterior en planta carrer 
  • 1 terrassa en terrat amb vista panoràmiques 
  • Zones polivalents per a reunions o esdeveniments 
  • 500 m² per planta (aproximadament)  
  • 80 llocs de treball per planta 

    Nombre total de places de garatge: 191 places. 

Demana el teu dossier Muelle 5

Edifici 1 en Ciutat de la Llum: ideal per a empreses d’audiovisual 

Edifici 1 es presenta com l’elecció ideal per a empreses del sector audiovisual. Amb una ubicació estratègica i modernes instal·lacions, este edifici oferix un entorn propici per a potenciar la creativitat i la innovació en l’àmbit audiovisual. Este espai de *5600m2 oferix una ubicació excepcional amb impressionants vistes a la mar, presenta 5 plantes que inclouen despatxos, sales de reunions, un saló d’esdeveniments, àrea de restauració, espais comuns i zones a l’aire lliure. A més, oferim dues opcions per al pàrquing: un garatge subterrani amb 138 places i una àrea exterior amb capacitat per a 150 vehicles. 

Edifici 2 en Ciutat de la Llum: audiovisual i *gaming 

Situat enfront de la mar en el complex d’Aigua Amarga d’Alacant, l’Edifici 2 de Districte Digital s’assentisca en 5.900 m² de superfície útil. Disposa de 2 plantes de despatxos, sala, auditori, restauració, zones comunes, terrassa a l’aire lliure i un aparcament en superfície amb 250 places. 

Sol·licitud d’adhesió 

Contacta’ns utilitzant el nostre formulari d’informació per a descobrir els espais disponibles que s’ajusten a les necessitats de la teua empresa.