Edifici 5 de Districte Digital

L‘Edifici 5 de Districte Digital obrirà les seues portes a principis de 2023 en el cor d’un espai tecnològic únic, com és el Port d’Alacant.

Es tracta de la cinquena seu de Districte Digital a la ciutat d’Alacant,  amb capacitat per a allotjar a 550 empleats d’empreses del sector tecnològic, que gaudiran d’un espai de treball privilegiat al costat de la mar.

El disseny arquitectònic de la Seu 5 té un estil modern i minimalista, que recrea l’entorn marí que l’acull, simulant moderns contenidors portuaris i emulant les ones.

L’edificació compta amb 9.445 m², en una superfície de 15.000m², distribuïts en quatre estructures arquitectòniques de 1.200 m² cadascuna. En aquests poals, que compten amb dues altures, es localitzen les oficines i sales de reunions.

El complex disposa també d’un pàrquing subterrani de 191 places, a més d’un restaurant i una zona chill out en el terrat –oberts a la ciutadania en general– en l’últim bloc.

L’Edifici 5 de Districte Digital suma a més un passeig de 300 metres de longitud cap al port esportiu obert a la ciutat, que constitueix el nou espai de gaudi i desconnexió.

Et vens?

Contacta amb nosaltres!