SOBRE NOSALTRES 

Som Districte Digital, el cor de l’ecosistema tecnològic i innovador a Alacant, on convergixen la innovació, la tecnologia i l’emprenedoria.

Com a comunitat apassionada, treballem sota la visió d’enfortir a Alacant com un destacat referent en l’àmbit digital i tecnològic a nivell nacional i internacional.

Iniciada per la Generalitat Valenciana en 2018, la nostra iniciativa impulsa el desenvolupament digital i tecnològic amb el compromís ferm de potenciar la regió cap a un futur pròsper. Uneix-te a nosaltres en este viatge cap a l’avanç i el progrés.

Creiem en la innovació com a motor del canvi i del progrés

Generalitat Valenciana trau a licitació el programa Districte Talent

Som molt més que un espai físic per al desenvolupament de la innovació. Estem compromesos a ser un motor per al canvi positiu, proporcionant un ambient propici per al creixement empresarial, la investigació d’avantguarda i la col·laboració efectiva. Cada dia creix el nombre de companyies que se sumisquen en este ambiciós projecte col·lectiu, gaudint d’espais de treball i seus connectades al nostre ecosistema innovador per a instal·lar noves iniciatives i projectes empresarials amb èxit.

Descobrix les nostres iniciatives

Uneix-te

FORMA PART DEL CANVI 

Uneix-te a la nostra comunitat com a empresa o entitat, ja siga instal·lant-te en un dels espais del *hub per a impulsar el desenvolupament de la teua innovació o col·laborant com *partner en jornades de formació, compartint la teua experiència. La teua participació és fonamental per a construir junts un *hub tecnològic de rellevància.

Com t’agradaria contribuir?

Contacta amb nosaltres