Districte Digital2023-06-05T09:39:33+02:00
VULL FORMAR PART

Què és Districte Digital?

Districte Digital és més que un projecte en el qual instal·lar empreses, idees i talent… és la seu de la transformació tecnològica i de l’economia digital on, amb el seu impuls a la innovació, empreses del sector poden instal·lar-se per desenvolupar la seua activitat i projectes i contribuir així al canvi del model econòmic.

L’objectiu principal és l’impuls de l’Economia Digital a la Comunitat Valenciana a partir del subministrament i gestió d’espais i serveis a empreses tecnològiques, creant un ecosistema únic i divers, el factor diferencial del qual siga la qualitat de projectes generats per les empreses instal·lades i adherides.

Al catàleg de serveis del Districte Digital destaca el pla d’acolliment personalitzat, la formació als professionals de les empreses instal·lades i la realització d’esdeveniments tecnològics orientats al mercat.

Districte Digital és un espai viu, l’activitat del qual vol ser un referent mundial. És l’espai perfecte per atraure i desenvolupar el talent, un hub tecnològic únic i amb caràcter propi i una aposta segura que converteix la Comunitat Valenciana en un ecosistema diferenciat capaç de traspassar les fronteres.

On es troba Districte Digital?

El Districte Digital es troba situat a la Comunitat Valenciana i disposa, en una primera fase, de quatre seus operatives a la província d’Alacant: tres seus al complex d’Aigua Amarga, amb l’Edifici I de Districte Digital (5.600 m2 de superfície útil), l’Edifici II de Districte Digital (5.900 m2 de superfície útil) i l’Edifici 4 (1.800 m2 de superficie útil) i una seu a l’Estació Marítima del Port d’Alacant, l’Edifici III de Districte Digital.
En construcció es troba un cinqué edifici en el Moll 5 del Port d’Alacant, que comptarà amb 9.445m2, i altres futures seus al llarg de tota la Comunitat Valenciana.

El Districte Digital aprofita els avantatges competitius de la nostra zona i alberga el talent que ve a viure i treballar a la Comunitat Valenciana. És un espai obert al món empresarial de tots els punts del panorama nacional i internacional. Un projecte idoni per les societats que vulguen situar-se a la Comunitat Valenciana i desenvolupar ací les seues idees més innovadores.

Dins de Districte Digital, les empreses instal·lades reben tots els subministraments bàsics per a la seua activitat, com ara electricitat i aigua, Internet, consergeria, serveis, sales de reunions, sala d’audiovisuals, aparcament i mobiliari d’oficina. A més dels serveis físics, el projecte ofereix també un pla d’acolliment i assessorament empresarial, així com un ampli ventall formatiu perquè els professionals que s’hi instal·len augmenten els seus coneixements i puguem tindre així una comunitat de talent altament qualificat. D’altra banda, les empreses que participen al projecte també tindran l’oportunitat de participar i dur a terme esdeveniments relacionats amb la tecnologia i la innovació amb l’objectiu de convertir Districte Digital en punt de referència d’aquest nou model econòmic i reunir a professionals d’aquest camp amb l’objectiu d’interactuar a nivell nacional i internacional.

Seus Districte Digital

Distrito Digital 1

Agua Amarga de Alicante. 5600 m2

Distrito Digital 2

Agua Amarga de Alicante. 5900 m2

Distrito Digital 3

Puerto de Alicante. 7285 m2

Distrito Digital 4

Muelle 5 del Puerto de Alicante, 9445 m2

Uneix-te a Districte Digital

Districte Digital Comunitat Valenciana ha creat un programa de participació per les empreses o entitats que s’identifiquen amb els objectius del programa i vulguen formar part del projecte.
La participació de totes les empreses adherides és fonamental per l’èxit de Districte Digital i el desenvolupament d’un hub tecnològic de rellevància internacional a la Comunitat Valenciana

Més informació
VULL FORMAR PART

Preguntes freqüents

Quins serveis ofereix Districte Digital?2019-09-20T11:57:43+02:00

Districte Digital ofereix espai físic per a establir la seu de la teua empresa a la Comunitat Valenciana i un paquet de serveis que inclou un pla d’acolliment, esdeveniments, formació, promoció, finançament… les empreses instal·lades reben tots els subministraments bàsics per a la seua activitat, tals com electricitat i aigua, Internet, consergeria, serveis, sales de reunions, sala d’audiovisuals, aparcament i mobiliari d’oficina. A més dels serveis físics, el projecte ofereix també assessorament empresarial, així com un ampli ventall formatiu perquè els professionals que s’hi instal·len augmenten els seus coneixements, i s’aconseguisca així una comunitat de talent altament qualificat.

En què consisteix Districte Digital?2019-09-20T11:58:10+02:00

El Districte Digital és un projecte d’atracció empresarial, que permeta generar riquesa i ocupació en l’àmbit de les noves tecnologies, fomentant així el necessari desenvolupament de l’economia digital en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.

On es troba el Districte Digital?2019-09-20T11:58:33+02:00

Districte Digital és un projecte en expansió en tota la Comunitat Valenciana, que actualment ocupa tres seus: els Edificis 1 i 2 de Districte Digital es troben a l’Avinguda de Jean Claude Combaldieu, s/n d’Alacant i l’Edifici 3 a l’Estació Marítima, en el Port d’Alacant.

Qui pot formar part de Districte Digital?2019-09-20T11:58:51+02:00

Empreses d’economia digital enfocades a l’àmbit tecnològic de desenvolupament de recursos de suport, sota les següents tipologies de negoci: tecnologia, maquinari, programari, telecomunicacions, negoci Electrònic (e-Business, referit als processos empresarials desenvolupats mitjançant aplicacions informàtiques o plataformes online), comerç electrònic, com per exemple e-Commerce, referit a la generació de negocis i a la compra/venda de béns utilitzant Internet com a mitjà de comunicació.

Com puc inscriure’m a Districte Digital?2019-09-20T12:00:05+02:00

A través de la presentació de sol·licituds. Sol·licita tota la informació a través del nostre formulari de contacte.
Si cap d’aquestes qüestions ha resolt els teus dubtes. Posa’t en contacte amb nosaltres.

Si cap d’aquestes qüestions ha resolt els teus dubtes, posa’t en contacte amb nosaltres.

Go to Top