Districte Digital Partner

Districte Digital Partner

La base del Districte Digital és tot l’ecosistema tecnològic de la Comunitat Valenciana, al complet. Empreses tecnològiques que ja són casos d’èxit reconegut i porten anys treballant pels seus objectius, creant riquesa i compartint el seu talent i coneixement. Si vols unir-te al projecte del Districte Digital des de la teua actual seu a la Comunitat Valenciana, pots participar en el nostre programa d’esdeveniments i serveis accedint a la categoria de Partner.

Vols més informació?

En Districte Digital tenim diversos programes de participació segons el tipus d’entitat. Troba l’adequat per a tu

SOL·LICITUD D’ADHESIÓ
Empreses Districte Digital

Requisits

Si la teua empresa desenvolupa un producte o servei tecnològic, o dedica un àrea de la seua producció específicament a tal fi, pots unir-te a l’ecosistema del Districte Digital des de la teua actual seu.
El requisit és que la teua empresa dispose d’una sucursal o establiment permanent a la Comunitat Valenciana, i que pugues acreditar que de forma habitual i de manera contrastada ha exercit una activitat tecnològica dirigida al mercat i que es troba vàlidament constituïda.

Avantatges

Com a Districte Digital Partner podràs participar en els esdeveniments que es realitzen en les nostres seus i formaràs part del nostre ecosistema, per la qual cosa et beneficiaràs de les accions promocionals nacionals i internacionals que es duguen a terme.

El nostre programa d’activitats inclou diferents esdeveniments en els quals tindràs l’ocasió d’interactuar i compartir experiències i coneixements amb les startups internacionals allotjades en les seus del Districte Digital. Tindràs l’ocasió de crear sinergies i dur a terme interessants aliances i col·laboracions que beneficiaran sens dubte l’activitat de la teua empresa

Uneix-te a Districte Digital

El Districte Digital de la Comunitat Valenciana ha creat un programa de participació per a empreses o entitats que s’identifiquen amb els objectius del programa i vulguen formar part del projecte.
La participació de totes les empreses adherides és fonamental per a l’èxit del Districte Digital i el desenvolupament d’un hub tecnològic de rellevància internacional a la Comunitat Valenciana

Més informació

Sol·licitud d’adhesió

Ompli tots els camps i ens posarem en contacte amb tu