Districte Digital International Partner

Districte Digital International Partner

Obrim la possibilitat d’adhesió al Districte Digital a empreses tecnològiques que no tinguen presència física a la Comunitat Valenciana però que desitgen conèixer en profunditat el funcionament del projecte i formar part de l’ecosistema. Es tracta d’una adhesió temporal que permetrà a aquestes empreses gaudir dels serveis i avantatges de ser Partners Internacionals del Districte Digital Comunitat Valenciana, col·laborar amb la resta d’empreses de l’hub i participar en els projectes que es desenvolupen.

Ditrito Digital Comunitat Valenciana - logo

Vols més informació?

En Districte Digital tenim diversos programes de participació dissenyats per a diferents tipus d’entitats. Troba l’adequat per a tu.

Sol·licitud d’adhesió
Empreses Districte Digital

Requisits

Si la teua empresa desenvolupa un producte o servei tecnològic, o dedica una àrea de la seua producció específicament a tal fi, pots unir-te a l’ecosistema del Districte Digital des de la teua actual seu.

El requisit imprescindible que la teua empresa puga acreditar que de manera habitual i de manera contrastada ha exercit i exerceix una activitat tecnològica dirigida al mercat.

Avantatges

Com a Districte Digital International Partner podràs participar en els esdeveniments que es realitzen en les nostres seus i formaràs part del nostre ecosistema, per la qual cosa et beneficiaràs de les accions promocionals nacionals i internacionals que es duguen a terme.

El nostre programa d’activitats inclou una àmplia agenda d’esdeveniments, en els quals tindràs ocasió d’interactuar i compartir experiències i coneixements amb les startups internacionals allotjades en les seus del Districte Digital. Tindràs ocasió de crear sinergies i dur a terme interessants aliances i col·laboracions que beneficiaran a l’activitat de la teua empresa.

Sol·licitud d’adhesió

Farcida tots els camps i ens posarem en contacte amb tu
El nombre, el correo electrónico y el teléfono serán utilizados únicamente para para contestar a su consulta. Los datos se almacenarán hasta que ejerza su derecho de cancelación.