Collaborator

Districte Digital Collaborator

L’ecosistema tecnològic de la Comunitat Valenciana necessita de la participació de tots els actors implicats per impulsar encara més el seu desenvolupament.
I especialment de determinades entitats i empreses de serveis que s’han identificat com a indispensables per l’èxit del projecte. Aquestes entitats i empreses poden adherir-se al programa com a Districte Digital Collaborator

logo_districte_digital_comunitat_valenciana

Vols més informació?

En Districte Digital tenim diversos programes de participació segons el tipus d’entitat. Troba el més adequat per a tu

Més informació

Els nostres plans

T’interessa participar en Districte Digital? Només has de decidir quin pla s’adapta més a la teua entitat o empresa per conèixer els avantatges que hi van associats

Ajuntaments

Els ajuntaments de la Comunitat Valenciana poden sol·licitar adherir-se al Districte Digital com a col·laboradors, si consideren que disposen d’espais, esdeveniments, programes formatius, programes d’emprenedoria i iniciatives de col·laboració empresarial relacionades amb el sector tecnològic.

Los ayuntamientos colaboradores recibirán asesoramiento para la gestión de los espacios, eventos y programas de incentivos que acometan. Podrán adherirse al plan de formación y a los eventos y programas de financiación de empresas tecnológicas. En sus sedes podrán desarrollarse programas de colaboración entre empresas instaladas e industrias del área de influencia.

Como colaboradores, los ayuntamientos adheridos formarán parte del plan de comunicación del Distrito Digital, y del mismo modo, contribuirán a la promoción del proyecto en sus campañas de marketing institucional.

Ayuntamientos. Collaborator Disitrito Digital.

Coworking

La Comunitat Valenciana es caracteritza pel seu caràcter emprenedor i acull diferents projectes d’espais de treball flexibles, on professionals independents i empreses convergeixen i comparteixen un espai laboral físic. Són els centres de coworking, que ja acullen en les seues seus emprenedors que desenvolupen productes o serveis tecnològics i contribueixen a ampliar l’àrea d’influència del Districte Digital

Si diriges un centro de coworking en la Comunidad Valenciana, puedes solicitar adherirte como colaborador al Distrito Digital siempre que tu establecimiento acoja ya a un mínimo de 5 coworkers que desarrollen un producto o servicio tecnológico. El Distrito Digital es un entorno dinámico de colaboración, y para poder sumarte al programa necesitarás disponer de un equipo o persona en el centro responsable de aportar valor a la comunidad, ofrecer un programa de actividades orientadas a la dinamización de los coworkers, y un catálogo de servicios de ámbito empresarial.

Empreses de serveis

L’ecosistema del Districte Digital no es redueix només a empreses tecnològiques, sinó que involucra a tots els sectors econòmics de la Comunitat Valenciana. El desenvolupament del nou model econòmic crearà oportunitats de negoci que podran aprofitar totes les empreses de la Comunitat.

Las empresas que desarrollen un producto o servicio especialmente demandado por las empresas instaladas o adheridas al Distrito Digital pueden solicitar adherirse al proyecto como colaboradores, siempre que acrediten que de forma habitual y al menos en el último año han ejercido una actividad dirigida al mercado, y que se encuentren válidamente constituidas. Es requisito imprescindible que puedan prestar atención en idiomas, mínimo en inglés, ya que el nuevo ecosistema está constituido por empresas de procedencia internacional.
Servicios a empresas en Distrito Digital

Associacions

Les associacions d’empreses són la via idònia de participació en la vida econòmica de la Comunitat Valenciana, així com de la cooperació i el desenvolupament de projectes d’innovació i la seua difusió a tota la societat.

Aquellas asociaciones empresariales que agrupen empresas que desarrollen un producto o servicio especialmente demandado por las empresas instaladas o adheridas al Distrito Digital, o aquellas que desarrollen un producto o servicio relacionado con la tecnología o la innovación, pueden solicitar adherirse al proyecto como colaboradores. Tendrán de este modo la oportunidad de asistir y participar en el programa de formación de empresas instaladas y participar en los programas de colaboración con empresas instaladas y adheridas al Distrito Digital.
Las asociaciones deberán acreditar que de forma habitual y al menos en el último año han ejercido su actividad, y que se encuentren válidamente constituidas y poseen personalidad jurídica.
Asociaciones - Collaborator

Institucions, parcs tecnològics i altres administracions

Les institucions que desenvolupen un producte o servei relacionat amb la tecnologia o la innovació, o dedicades a promoure el desenvolupament d’empreses de clar caràcter tecnològic, digital o innovador, tenen un paper fonamental en el desenvolupament i creixement del Districte Digital a la Comunitat Valenciana. La seua col·laboració serà fonamental per integrar l’ecosistema en totes les àrees econòmiques de la Comunitat

Podrán adherirse como colaboradores aquellas instituciones que ofrezcan espacios, eventos, programas formativos, programas de emprendimiento o iniciativas de colaboración empresarial relacionadas con la tecnología. Se sumarán así a los proyectos emprendidos en el Distrito Digital, y la comunicación y promoción nacional e internacional será mutua, por lo que logrará una mayor difusión.

Las instituciones colaboradoras recibirán asesoramiento para la gestión de los espacios, eventos y programas de incentivos que acometan. Podrán adherirse al plan de formación y a los eventos y programas de financiación de empresas tecnológicas. En sus sedes podrán desarrollarse programas de colaboración entre empresas instaladas e industrias del área de influencia.

Parque Tecnológico

Sol·licitud d’adhesió

Ompli tots els camps i ens posarem en contacte amb tu