Collaborator

Districte Digital Collaborator

L’ecosistema tecnol貌gic de la Comunitat Valenciana necessita de la participaci贸 de tots els actors implicats per impulsar encara m茅s el seu desenvolupament.
I especialment de determinades entitats i empreses de serveis que s’han identificat com a indispensables per l’猫xit del projecte. Aquestes entitats i empreses poden adherir-se al programa com a Districte Digital Collaborator

logo_districte_digital_comunitat_valenciana

Vols m茅s informaci贸?

En Districte Digital tenim diversos programes de participaci贸 segons el tipus d’entitat. Troba el m茅s adequat per a tu

M茅s informaci贸

Els nostres plans

T鈥檌nteressa participar en Districte Digital? Nom茅s has de decidir quin pla s鈥檃dapta m茅s a la teua entitat o empresa per con猫ixer els avantatges que hi van associats

Ajuntaments

Els ajuntaments de la Comunitat Valenciana poden sol路licitar adherir-se al Districte Digital com a col路laboradors, si consideren que disposen d’espais, esdeveniments, programes formatius, programes d’emprenedoria i iniciatives de col路laboraci贸 empresarial relacionades amb el sector tecnol貌gic.

Los ayuntamientos colaboradores recibir谩n asesoramiento para la gesti贸n de los espacios, eventos y programas de incentivos que acometan. Podr谩n adherirse al plan de formaci贸n y a los eventos y programas de financiaci贸n de empresas tecnol贸gicas. En sus sedes podr谩n desarrollarse programas de colaboraci贸n entre empresas instaladas e industrias del 谩rea de influencia.

Como colaboradores, los ayuntamientos adheridos formar谩n parte del plan de comunicaci贸n del Distrito Digital, y del mismo modo, contribuir谩n a la promoci贸n del proyecto en sus campa帽as de marketing institucional.

Ayuntamientos. Collaborator Disitrito Digital.

Coworking

La Comunitat Valenciana es caracteritza pel seu car脿cter emprenedor i acull diferents projectes d’espais de treball flexibles, on professionals independents i empreses convergeixen i comparteixen un espai laboral f铆sic. S贸n els centres de coworking, que ja acullen en les seues seus emprenedors que desenvolupen productes o serveis tecnol貌gics i contribueixen a ampliar l’脿rea d’influ猫ncia del Districte Digital

Si diriges un centro de coworking en la Comunidad Valenciana, puedes solicitar adherirte como colaborador al Distrito Digital siempre que tu establecimiento acoja ya a un m铆nimo de 5 coworkers que desarrollen un producto o servicio tecnol贸gico. El Distrito Digital es un entorno din谩mico de colaboraci贸n, y para poder sumarte al programa necesitar谩s disponer de un equipo o persona en el centro responsable de aportar valor a la comunidad, ofrecer un programa de actividades orientadas a la dinamizaci贸n de los coworkers, y un cat谩logo de servicios de 谩mbito empresarial.

Empreses de serveis

L’ecosistema del Districte Digital no es redueix nom茅s a empreses tecnol貌giques, sin贸 que involucra a tots els sectors econ貌mics de la Comunitat Valenciana. El desenvolupament del nou model econ貌mic crear脿 oportunitats de negoci que podran aprofitar totes les empreses de la Comunitat.

Las empresas que desarrollen un producto o servicio especialmente demandado por las empresas instaladas o adheridas al Distrito Digital pueden solicitar adherirse al proyecto como colaboradores, siempre que acrediten que de forma habitual y al menos en el 煤ltimo a帽o han ejercido una actividad dirigida al mercado, y que se encuentren v谩lidamente constituidas. Es requisito imprescindible que puedan prestar atenci贸n en idiomas, m铆nimo en ingl茅s, ya que el nuevo ecosistema est谩 constituido por empresas de procedencia internacional.
Servicios a empresas en Distrito Digital

Associacions

Les associacions d’empreses s贸n la via id貌nia de participaci贸 en la vida econ貌mica de la Comunitat Valenciana, aix铆 com de la cooperaci贸 i el desenvolupament de projectes d’innovaci贸 i la seua difusi贸 a tota la societat.

Aquellas asociaciones empresariales que agrupen empresas que desarrollen un producto o servicio especialmente demandado por las empresas instaladas o adheridas al Distrito Digital, o aquellas que desarrollen un producto o servicio relacionado con la tecnolog铆a o la innovaci贸n, pueden solicitar adherirse al proyecto como colaboradores. Tendr谩n de este modo la oportunidad de asistir y participar en el programa de formaci贸n de empresas instaladas y participar en los programas de colaboraci贸n con empresas instaladas y adheridas al Distrito Digital.
Las asociaciones deber谩n acreditar que de forma habitual y al menos en el 煤ltimo a帽o han ejercido su actividad, y que se encuentren v谩lidamente constituidas y poseen personalidad jur铆dica.
Asociaciones - Collaborator

Institucions, parcs tecnol貌gics i altres administracions

Les institucions que desenvolupen un producte o servei relacionat amb la tecnologia o la innovaci贸, o dedicades a promoure el desenvolupament d’empreses de clar car脿cter tecnol貌gic, digital o innovador, tenen un paper fonamental en el desenvolupament i creixement del Districte Digital a la Comunitat Valenciana. La seua col路laboraci贸 ser脿 fonamental per integrar l’ecosistema en totes les 脿rees econ貌miques de la Comunitat

Podr谩n adherirse como colaboradores aquellas instituciones que ofrezcan espacios, eventos, programas formativos, programas de emprendimiento o iniciativas de colaboraci贸n empresarial relacionadas con la tecnolog铆a. Se sumar谩n as铆 a los proyectos emprendidos en el Distrito Digital, y la comunicaci贸n y promoci贸n nacional e internacional ser谩 mutua, por lo que lograr谩 una mayor difusi贸n.

Las instituciones colaboradoras recibir谩n asesoramiento para la gesti贸n de los espacios, eventos y programas de incentivos que acometan. Podr谩n adherirse al plan de formaci贸n y a los eventos y programas de financiaci贸n de empresas tecnol贸gicas. En sus sedes podr谩n desarrollarse programas de colaboraci贸n entre empresas instaladas e industrias del 谩rea de influencia.

Parque Tecnol贸gico

Sol路licitud d鈥檃dhesi贸

Ompli tots els camps i ens posarem en contacte amb tu