Districte Digital Based In

Districte Digital Based In

Instal·la’t en alguna de les seus pròpies de Districte Digital i gaudeix de les oportunitats que ofereix conviure a l’ecosistema tecnològic amb major projecció del Mediterrani. Des de les nostres seus, podràs treballar en col·laboració amb altres professionals i startups per arribar a propostes alineades, identificar pilots i compartir talent i coneixement.

DESCARREGAR DOSSIER
Ditrito Digital Comunitat Valenciana - logo

Vols més informació?

En Districte Digital tenim espais i serveis adequats a tot tipus d’empreses, t’ajudem a trobar l’adequat per a tu

SOL·LICITUD D’ESPAI
Empreses ja instal·lades
SEUS DISTRICTE DIGITAL

Requisits

Si la teua empresa desenvolupa un producte o servei tecnològic, o dedica un àrea de la seua producció específicament a tal fi, tens l’oportunitat de situar la teua seu, o una part de la mateixa, als espais propis del Districte Digital de la Comunitat Valenciana.
El requisit és que l’activitat de la teua empresa estiga relacionada directament amb productes, serveis o processos nous, que suposen una millora substancial en comparació amb l’estat de la tècnica al teu sector. Si l’estratègia del teu negoci es basa en la tecnologia, i pots acreditar que de forma habitual i de manera contrastada has exercit una activitat tecnològica dirigida al mercat, i que l’empresa es troba vàlidament constituïda pots situar-la al Districte Digital de la Comunitat Valenciana!

Avantatges

Com empresa instal·lada en Districte Digital, podràs participar en els esdeveniments que es realitzen en les nostres seus i formaràs part del nostre ecosistema, per la qual cosa et beneficiaràs de les accions promocionals nacionals i internacionals que es duguen a terme.

Les empreses situades al Districte Digital són part fonamental del nostre programa d’activitats, una oportunitat per interactuar i col·laborar amb la resta d’empreses internacionals instal·lades. Una ocasió única per compartir talent i ampliar horitzons.

Uneix-te a Districte Digital

El Districte Digital de la Comunitat Valenciana ha creat un programa de participació per a empreses o entitats que s’identifiquen amb els objectius del programa, i vulguen formar part del projecte.
La participació de totes les empreses adherides és fonamental per a l’èxit del Districte Digital i el desenvolupament d’un hub tecnològic de rellevància internacional a la Comunitat Valenciana

MÉS INFORMACIÓ