jornadas_inteligencia_artificial_alcoy
Category

Date

10 set. 2020

Time

16:00 - 19:00

Cost

Gratuito

Labels

Distrito Digital

Ja està ací, la intel·ligència artificial que ens rodeja

La Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, a través de Districte Digital Comunitat Valenciana, organitza el dia 10 de setembre la jornada ‘Ja està ací, la intel·ligència artificial que ens rodeja’. L’esdeveniment s’emmarca en les I Jornades d’Intel·ligència Artificial (IA) d’Alcoi, organitzades amb la col·laboració de l’Ajuntamient d’Alcoi i l’Escola Politècnica (EPSA) del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València,  amb l’objectiu de donar a conéixer a la societat els usos reals i aplicacions actuals de la tecnologia més avançada i de la IA.

Esta primera sessió se celebra el dijous 10 de setembre de 16 a 19 hores, i està dirigida al públic en general, que podrà participar presencialment o a través d’una plataforma online. Els assistents podran conéixer les aplicacions reals d’intel·ligència artificial en l’actualitat, i que ja s’han fet imprescindibles en el nostre dia a dia, a més de les innovacions que ens van a rodejar de forma imminent.

La segona sessió, ‘Taller CEOS. Intel·ligència Artificial en les empreses’, se celebra el dia 11 de setembre i tindrà caràcter presencial. Està dirigida a directius d’empreses, que podran conéixer les últimes aplicacions de la intel·ligència artificial en l’entorn corporatiu. Les inscripcions a esta segona jornada es realitzen des de aquest enllaç.

Gràcies a esta iniciativa, en l’organització del qual col·labora l’empresa especialitzada en transformació digital SumamoOs -instal·lada en Districte Digital Comunitat Valenciana- tant la ciutadania com el teixit empresarial podran conéixer de primera mà aplicacions i casos reals de gran utilitat en matèria d’IA, per al seu ús en tots els àmbits de l’economia i la societat.

Entre altres molts usos, la intel·ligència artificial, unida a la robòtica, permet una gestió més eficient dels recursos, en aspectes com ara l’automatització de tasques en cadenes de muntatge o embalatge, en hospitals i centres de salut, o en tasques de comercialització i màrqueting de les empreses. Però també en l’automatització de processos senzills del dia a dia de les persones, en els electrodomèstics, automòbils o els dispositius electrònics que utilitzem. En estes I Jornades d’Intel·ligència Artificial (IA) d’Alcoi podrem conéixer més a fons tots estos usos i avanços en esta tecnologia.

La sessió Ja està ací. La intel·ligència artificial que ens rodeja, del dijous 10 de setembre, se celebra online i presencial en la seu de l’IVAM CADA d’Alcoi (Carrer Rigobert Albors, 8).

Les persones que desitgen assistir presencialment han de sol·licitar una invitació personalitzada en l’adreça de correu electrònic smartcitizen\@alcoi.org facilitant nom i DNI.

PROGRAMA Ja està ací, la intel·ligència artificial que ens rodeja

  • 16:00 – 16:05 h. Presentació institucional: Pedro Duque, Ministre de Ciencia e Innovació (intervenció online); Carolina Pascual, consellera de Innovación, Universidades, Ciencia y Sociedad Digital, y Antonio Francés, alcalde d’Alcoi.
  • 16:15 – 16:40 h. Edificis intel·ligents. Siemens. Esther Carrascal, Siemens España.
  • 16:40- 17:05 h. Chatbots. Debat Celia Sánchez, directora general d’1 Million Bot amb Lasse Rouhiainen, consultor i expert internacional en intel·ligència artificial.
  • 17:05 – 17:30 h. Electrònica: Google. Lirios Conca, Country Operations Mànager Google España.
  • 17:30 – 18:00 h. Sector Seguretat. ATOS. Carmen Ruiz, directora Comercial de Grans Esdeveniments. ‘Seguretat en Grans Esdeveniments Esportius’.
  • 18:00 – 18:30 h. Automòbils. StepsBridge Consulting. Miguel Ángel Casas Prósper, fundador i gerent.
  • 18:30 – 19:00 h. Salut. QUIBIM.  Anàlisi d’imatges IA.  Ana Jiménez, R&D Engineer.
VER CARTEL
Quiero inscribirme

Leave A Comment

Go to Top