Formación GBuilder Distrito Digital
Category

Date

04 maig 2020 - 05 maig 2020

Time

09:00 - 14:00

Cost

Gratuito

Labels

Distrito Digital,
formación

Tecnologia i digitalització de projectes immobiliaris

La formació ‘Tecnologia i digitalització de projectes immobiliaris’ es realitzarà en directe mitjançant streaming el dia i hora previstos: 4 i 5 de maig de 9 a 14 hores. En breu informarem els inscrits via email sobre el procediment per a poder realitzar la formació. 

Vols saber com s’apliquen les noves tecnologies i la digitalització en els projectes immobiliaris?

Districte Digital Comunitat Valenciana organitza els dies 4 i 5 de maig aquest curs online de GBuilder en el qual s’explicarà com gràcies a la digitalització, podem beneficiar a totes les parts interessades durant les diferents etapes d’un projecte immobiliari.

Gràcies a l’ús d’aquestes noves tecnologies, les empreses constructores poden marcar la diferència, oferint al comprador eines de visualització VR i configuració de la seua casa, i dotant a l’equip de treball d’eines que faciliten la comunicació i optimitzen el temps i els recursos emprats.

Abordarem les diferents parts del cicle de vida d’un projecte immobiliari (vendes, configuració, procés de construcció i post-venda). També coneixerem el funcionament de l’eina digital aplicada a projectes immobiliaris de l’empresa GBuilder, instal·lada en Districte Digital.

Oferirem el contingut en anglès, subtitulat en espanyol. Després de l’exposició de cada tema tindrem una sessió de preguntes, on hi haurà un servei d’assistència per si fóra necessari traduir les preguntes i respostes, per als participants amb menor nivell d’anglès.

VEURE CARTEL
Vull inscriure’m

Leave A Comment

Go to Top