Category

Date

25 nov. 2020

Time

17:30 - 19:30

Cost

Gratuito

Labels

Distrito Digital

‘La tecnologia en el desenvolupament d’entitats esportives’ a València

Districte Digital Comunitat Valenciana organitza al costat de la Diputació de València, una jornada online dedicada a la tecnologia en el desenvolupament de les entitats esportives. L’esdeveniment se celebra el dimecres 25  de novembre a les 17.30 hores en format digital, amb streaming en directe des de les plataformes virtuals de Districte Digital. L’esdeveniment és gratuït i obert al públic, prèvia inscripció.

La jornada tècnica està especialment destinada a entitats esportives, federacions, coordinadors, directius, professionals esportius, estudiants, entrenadors, tècnics, docents i interessats a millorar els processos de digitalització, organització i procediments de gestió en les seues entitats.

Comptarà amb les ponències de David Rosa, enginyer industrial i consultor FIFA; Marta Alonso, periodista i consultor sènior en MTT; i Jaime Aznar, expert en comunicació digital i CEO d’Offside Comunicació. El programa de la jornada és el següent:

  • 17:30 h: Presentació de la jornada de la mà de Rufino Selva, director adjunt de Societat de Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana, i un representant de la Diputació de València.
  • 17.45 h: Tecnologies al serveis de les entitats esportives. Eines i aplicacions per a una òptima gestió esportiva. Desenvolupament tècnic VS realitat esportiva: reptes i camins a seguir.
  • 18:30 h: Presentació de casos reals. Clubs esportius grans i xicotets, federacions, centres i instal·lacions esportives.
    • Debat: Treball i identificació de les necessitats: gestió interna; gestió de negoci; gestió de comunitat, afeccionats, socis o federats; àrea de comunicació i màrqueting.
  • 19:15 h: Clausura
Vull inscriure’m
Veure cartel

Leave A Comment

Go to Top