jornadas_inteligencia_artificial_alcoy
Category

Date

11 set. 2020

Time

10:00 - 12:00

Cost

Gratuito

Labels

Distrito Digital

Taller CEOS. Intel·ligència Artificial en les empreses

La Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, a través de Districte Digital Comunitat Valenciana, organitza el dia 11 de setembre la jornada ‘Taller CEOS. Intel·ligència Artificial en les empresas’, dirigida a directius de companyies i pimes, que podran conéixer les últimes aplicacions de la intel·ligència artificial en l’entorn corporatiu. Este taller forma part de les I Jornades d’Intel·ligència Artificial (IA) d’Alcoi, organitzades amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi i l’Escola Politècnica (EPSA) del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València,  amb l’objectiu de donar a conéixer a la societat els usos reals i aplicacions actuals de la tecnologia més avançada i de la IA.

El Taller CEOS. Intel·ligència Artificial en les empreses es celebra de forma presencial, de 10 a 12 hores, en l’edifici CADA d’Alcoi. Els assistents podran conéixer les aplicacions reals d’intel·ligència artificial en les empreses, i com esta tecnologia pot ajudar a la gestió diària dels negocios.

La primera de les sessions de les I Jornades d’Intel·ligència Artificial (IA) d’Alcoi tindrà lloc el 10 de setembre amb el títol ‘Ya està ací. La Intel·ligència Artificial que ens rodea’. Esta jornada està oberta al púbic en general i podrà seguir-se tant de forma presencial – en l’edifici CADA d’Alcoi-, com en format online a través d’una plataforma digital. Les inscripcions es realitzen des d’este enllaç.

Les jornades d’IA d’Alcoi compten amb la col·laboració de l’empresa especialitzada en transformació digital SumamoOs -instal·lada en Districte Digital Comunitat Valenciana- i tenen com a objectiu acostar la Intel·ligència Artificial tant a la ciutadania com el teixit empresarial.

Entre altres molts usos, la intel·ligència artificial, unida a la robòtica, permet una gestió més eficient dels recursos, en aspectes com ara l’automatització de tasques en cadenes de muntatge o embalatge, en hospitals i centres de salut, o en tasques de comercialització i màrqueting de les empreses. Però també està present en el dia a dia de les persones, com en les xarxes socials que utilitzem diàriament, en la configuració dels electrodomèstics, automòbils o els dispositius electrònics.

Taller CEOS. Intel·ligència Artificial en les empreses, del divendres, 11 de setembre, se celebra online i presencial en la seu de l’IVAM CADA d’Alcoi (Carrer Rigobert Albors, 8) . L’assistència presencial a esta jornada és exclusiva per a galls i directius d’empreses.

Les persones que desitgen assistir presencialment han de sol·licitar una invitació personalitzada en l’adreça de correu electrònic contacto_smartcity\@alcoi.org facilitant el seu nom, DNI i empresa a què pertany.

PROGRAMA. Taller CEOS. Intel.ligencia Artificial en les empreses.

  • 10:00 – 10:05 h. Inauguració: Antonio Rodes, director general de SPTCV; Antonio Francés, alcalde d´Alcoi; y Juan Ignacio Torregrosa, director de l’Escola Politécnica Superior d’Alcoi (EPSA-UPV).
  • 10:00 – 10:20 h. Sector Marketing. SumamoOs. Pablo Barrachina, CEO, y Daniela Salazar, directora de Marketing y Comunicació. Anàlisi de sentiment i imatges.
  • 10:20 – 10:40 h. Sector Logística: Tyris.ai. Javier Olive, CEO. Manteniment Predictiu i Eficiència Energètica.
  • 10:40 – 11:00 h. Serveis tecnológics a empreses. BIForecast. Diego Torres, cofundador. IA en la logística.
  • 11:00 – 11:20 h. Machine Learning. Inycom. Manuel Luna Molina, consultor Analytics y Big Data. Recomendador on-line per a millora de Productivitat.
  • 11:20 – 11:40 h. Serveis tecnológics a empreses. Instituto Tecnológico de Informática ITI. Raúl Husseon, director de Servicios de Análisis de Datos Avanzados. Impacte d’IA en la indústria.
  • 11:40 – 12:00 h. Benestar i articles consum. Ubesol. Mauro Cardona, director Sistemes, Seguretat i Estandardització i Jordi Linares. Realitat Augmentada i Intel·ligència Artificial en la Indústria.

Tancament: Antonio Rodes, director general de la Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana, Juan Ignacio Torregrosa, director del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) i Toni Francés, alcalde d’Alcoi.

VER CARTEL
Quiero inscribirme

Leave A Comment

Go to Top