Soluciones-Tecnologicas-Empresas-Turísticas
Category

Date

20 abr. 2021

Time

11:30 - 13:30

Cost

Gratuito

Labels

Distrito Digital

Solucions tecnològiques per a empreses turístiques

L’esdeveniment es podrà seguir en directe des del nostre canal de Youtube.

La tecnologia al servici del turisme

El pròxim 20 d’abril a les 11h30, tindrà lloc la trobada “Solucions tecnològiques per a empreses turístiques”, organitzat per Districte Digital Comunitat Valenciana i Invat-tur (Institut Valencià de Tecnologies Turístiques).

Este esdeveniment es desenrotlla en el marc de la col·laboració conjunta entre ambdós entitats: “Transferència de coneixement Districte Digital – Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana”, l’objectiu del qual és que les empreses davall el paraigua de l’hub tecnològic puguen acostar solucions tecnològiques al sector turístic.

L’esdeveniment “Solucions tecnològiques per a empreses turístiques” es realitzarà en format híbrid presencial – online i serà retransmés en streaming des del Saló de Vidre de l’Edifici 1 de la nostra seu d’Aigua Amarga. L’assistència presencial estarà limitada a un màxim de 40 persones, amb la sol·licitud prèvia per mail a . La reserva de places presencials es realitzarà per orde de recepció de sol·licituds, fins a completar l’aforament.

Programa:

Benvinguda i presentació de l’esdeveniment:

11.30h – Antonio Rodes. Director general de SPTCV.

11.35h – Francesc Colomer. Secretari autonòmic de Turisme.

Trobada, moderat per Mario Villar, Director d’Intel·ligència Turística de la Comunitat Valenciana.

11.45h – “Solucions per al control de la qualitat de l’aire”. Ignacio Valor Herencia, Director de Desenrotllament de Negoci en Labaqua.

12.00h – “Solucions d’automatització per a l’hoteleria”. Margaux López, Directora de Màrqueting en Glop.

12.15h – “Reconeixement Facial”. Raúl Tapias, Vicepresident per a Europa en Facephi.

12.30h – “Taquilles intel·ligents”. Pablo Carrillos, Responsable Tècnic en Drop Point Systems.

12.45h – “Plataforma de centralització de processos i clients. Wearables”. Benjamí Garcés Saura, CEO i cofundador en Easygoband.

13.00h – “ Software de fidelització via Wifi”. Inmaculada Férez, Responsable de Màrqueting i consultora IT en Fabertelecom.

13.15h – “Software de venda i gestió”. Jorge Mira, Director Comercial de Doblement.

13.30h – Tancament de la trobada a càrrec de Carolina Pascual. Consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

Inscripción online
Ver cartel

Leave A Comment

Go to Top