semana_informatica_2020
Category

More Info

+ Registro

Date

28 set. 2020 - 02 oct. 2020

Time

09:00

Setmana Informàtica #SI2020

Torna la Setmana Informàtica 2020, del 28 de setembre al 2 d’octubre de 2020, en format 100% virtual. L’esdeveniment, organitzat pel Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de la Comunitat Valenciana, amb la col·laboració de Districte Digital Comunitat Valenciana i altres entitats de la regió, comptarà amb un ampli programa d’activitats que tenen com a objectiu la difusió, promoció i coneixement d’iniciatives, projectes i tendències en el sector TIC.

La Setmana Informàtica 2020 busca promoure un espai per a la trobada dels professionals TIC  la Comunitat, tant del sector públic com a privat; valorar i reconéixer socialment el paper dels professionals de l’Enginyeria Informàtica; mantindre un punt de referència per a la informació, divulgació i el debat sobre les TIC i els seus últims avanços; i contribuir al desenrotllament d’un ecosistema TIC que recolze l’avanç de la societat del coneixement i l’economia digital en la Comunitat.

En les diferents activitats de la Setmana Informàtica 2020, s’abordaran temes com la ciberseguridad, innovació social i urbana, l’ecosistema startup o els estudis TIC, entre altres. Districte Digital participarà en la Taula Redona ‘Desenrotllament actual i futur l’ecosistema startup en la Comunitat’, el dia 30 de setembre a les 10 del matí, de la mà de la directora de Comunicació del hub, Mayte Vañó.

IR A LA WEB DEL EVENTO
Programa #SI2020

Leave A Comment

Go to Top