s3_a_key_for_european_green_deal
Category

More Info

+ Registro

Date

21 oct. 2020

Time

10:00 - 11:30

Labels

Distrito Digital

S3, a key for European Green Deal

L’esdeveniment podrà seguir-se en directe a través del canal de YouTube de Districte Digital Comunitat Valenciana: https://www.youtube.com/channel/UC7ZrK_SsKVexZF8n0DcgqEg

Districte Digital Comunitat Valenciana acull, el pròxim 21 d’octubre de 10 a 11.30 hores, el webinar online ‘S3, A KEY FOR EUROPEAN GREEN DEAL’, organitzat per la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital. La jornada forma part dels actes de la Setmana Europea de les Regions i Ciutats -#EURegionsWeek-, el major esdeveniment anual dedicat a la política regional.

S3 és una poderosa eina per a promoure canvis en el model econòmic i proporciona un sistema de governança intel·ligent que implementarà amb èxit els objectius del Green Deal. L’esdeveniment reunirà ponents d’alt nivell del sector públic, així com a experts d’universitats, centres tecnològics i empreses privades, que compartiran experiències pràctiques i avanços en l’aplicació i desenvolupament de polítiques per a fomentar la descarbonització relacionades amb S3.

PROGRAMA

10:00 h- Benvinguda de la consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual
10:10 h- Presentació de l’esdeveniment, directora general d’Innovació, Sonia Tirado
10:15 h- Exposició dels projectes:
  • Projecte: GAMMA, Gestió digitalitzada de l’energia, autoconsum, mobilitat elèctrica i emmagatzematge. Organització: ITE – Institut Tecnològic de l’Energia. Ponent: Marta García Pellicer. Directora General.
  • Projecte: Barri La Pineda. Organització: Zubilabs. Ponent: Iker Marcaide. Founder & CEO.
  • Projecte: Segrest de carboni en agroecosistemas valencians. Organització: IVIA – Institut Valencià d’Investigacions Agràries. Ponent: Domingo Iglesias. Director del projecte.
  • Projecte: DEEP DEMO – Zero emissions netes per a València 2030. Organització: Fundació València Port. Ponent: Antonio Torregrosa. Director General.
  • Projecte: SIMBIOSI INDUSTRIAL. Organització: AIDIMME – Institut Tecnològic Metalmecánico, Moble, Fusta, Embalatge i Afins. Ponent: Alicia Pérez Torres. Responsable Secció Gestió de Processos i Sostenibilitat.

11:05 h–Intervencions dels assistents

ANAR A la WEB

Leave A Comment

Go to Top