Presentacion_proyectos_innovacion-GVA-Distrito-Digital-CV
Category

Date

13 maig 2020

Time

12:00 - 13:15

Cost

Gratuito

Labels

Distrito Digital

Presentació de projectes d’innovació per a l’emergència contra el Covid-19

El president de la Generalitat Valenciana Ximo Puig i la consellera d’Innovació, Universitat, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, presenten dimecres que ve 13 de maig a les 12 hores, els projectes seleccionats en la crida al sistema valencià d’innovació i investigació per a l’emergència contra el Covid-19.

L’esdeveniment, organitzat per Districte Digital Comunitat Valenciana, es realitzarà en format webinar online amb inscripció oberta a tota la societat. La presentació es podrà seguir a través d’un enllaç que es facilitarà a tots els inscrits.

La crida al sistema valencià d’innovació i investigació, el termini de presentació de projectes de la qual va finalitzar el passat 3 d’abril, va comptar amb prop de 300 iniciatives presentades per empreses, organismes científics i investigadors de tota la Comunitat Valenciana.

De tots estos projectes, un total de 41 han sigut seleccionats per a dur-se a terme amb el finançament de la Generalitat, per a recolzar la prevención i gestió de la pandèmia del coronavirus.

En la presentació online podrem conéixer de la mà del president de la Generalitat i la consellera d’innovació cada un d’estos projectes, amb les aplicacions pràctiques de cada iniciativa.

Invitacion President GVA Presentacion proyectos innovacion
Quiero inscribirme

Leave A Comment

Go to Top