mednight_2020_ciencia
Category

More Info

+ Registro

Date

27 nov. 2020

Mednight 2020

Districte Digital Comunitat Valenciana col·labora amb l’organització de l’esdeveniment MEDNIGHT 2020, la Nit Mediterrània de les Investigadores, que se celebra el pròxim 27 de novembre en diverses ciutats de la Comunitat Valenciana i Múrcia.
La iniciativa forma part dels actes programats per a l’European Researchers’ Night, una acció promoguda per la Unió Europea es promouen per a acostar les carreres cientificotècniques, -anomenades STEM-, als més joves i despertar l’interès per aquestes professions de futur. Des de l’arc Mediterrani espanyol ens unim a les línies estratègiques de la UE per a fomentar les vocacions científiques amb iniciatives com a ‘Ciència Mediterrània’ i aquesta Mednight 2020. L’objectiu és visibilitzar el conjunt d’activitats científiques i la figura de les investigadores i investigadors del nostre entorn més pròxim. Així mateix, es vol  posar en valor la Ciència Mediterrània com a part del nostre patrimoni històric i cultural, així com els beneficis que aporta a tot el conjunt de la societat.
Mednight 2020 ha programat un ampli conjunt d’activitats a les ciutats d’Alacant, València, Castelló, Elx, Múrcia i Cartagena. S’abordaran temes com la sostenibilitat de les mars, la geologia i biodiversitat, les energies netes, la història i patrimoni, vida i salut, dieta i alimentació, així com les figures més rellevants entre les investigadores.
VEUERE LA WEB
Tags:

Leave A Comment

Go to Top