Category

Date

18 març 2020

Time

09:00 - 14:00

Labels

Distrito Digital,
formación,
Sociedad Digital

La nova Societat Digital

La formació ‘La Nova Societat Digital’ es realitzarà en directe mitjançant streaming el dia i hora previstos: 18 de març de 9 a 14 hores. En breu informarem els inscrits via email sobre el procediment per a poder realitzar la formació. 

Districte Digital Comunitat Valenciana organitza, els dies 17 i 18 de març de 2020, un esdeveniment de formació per a empreses, startups i professionals sobre l’ús de la realitat virtual i la realitat augmentada en diferents camps. El dia 18 de març s’imparteix la jornada formativa ‘La Nova Societat Digital’, de 9 a 14 hores en streaming. La formació tractarà sobre el disseny gràfic, desenvolupament web i el desenvolupament d’altres aplicacions tecnològiques i les seues relacions amb la nova societat. L’objectiu és avaluar i desenvolupar projectes que faciliten la transició cap al digital en diferents camps de la societat com l’educació, producció industrial, medicina, agricultura, ciutats intel·ligents, etc…

Aquesta formació està dirigida a empreses, startups i professionals de tots els sectors que vulguen conèixer millor com la tecnologia està canviant la societat i les seues aplicacions en els projectes empresarials. Serà impartida per l’empresa Mekiwi, signatura instal·lada en Districte Digital i que està especialitzada a prestar serveis digitals de realitat virtual i realitat augmentada, entre altres. Comptarem amb les ponències de Samuel Kuosmanen, Daniel Segui i Maurici Rodríguez.

Dins d’aquest esdeveniment formatiu que organitza Districte Digital Comunitat Valenciana també s’impartirà la jornada ‘L’Era de la Realitat Virtual’, el dia 17 de març de 9 a 14 hores.

VER CARTEL
Quiero inscribirme

Leave A Comment

Go to Top