Category

Date

30 gen. 2020

Time

09:30 - 16:00

Jornada “Nous reptes tecnològics per l’ocupabilitat en els cicles formatius d’informàtica”

El pròxim dijous 30 de gener tindrà lloc a Distrito Digital de la Comunitat Valenciana la jornada “Nous reptes tecnològics per l’ocupabilitat en els cicles formatius d’informàtica”, en la qual es donaran a conéixer les tecnologies actuals i futures del sector de la informàtica. La jornada, organitzada per la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial i Districte Digital amb la col·laboració del IES Doctor Balmis y el IES San Vicente de San Vicente del Raspeig de Alicante, està dirigida els estudiants de la província d’Alacant de segon curs dels títols d´Administració de sistemes en xarxa, Desenvolupament d’aplicacions web i Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma, els tres cicles formatius de grau superior de la família professional d´informàtica.

La jornada té un marcat caràcter empresarial i està centrada en la demanda de professionals de la Informàtica que en l’actualitat té el teixit empresarial de la província. Comptarà amb intervencions de reconeguts professionals i especialistes del sector com Andrés Pedreño, presidente de AlicanTec, Andrés Torrubia, CEO de FIXR Inc o Carmen Pastor, Directora de BAES Blockchain Lab de la Universitat d’Alacant. Les empreses instal·lades en Districte Digital Accenture, GGTechIndra també participaran en l’esdeveniment, així com la companyia Everis.

L’emprenedoria tindrà també un lloc destacat en la jornada “Nous reptes tecnològics per l’ocupabilitat en els cicles formatius d’informàtica”, amb una taula taula redona en la qual coaches i exalumnes emprenedors parlaran de les bases per a contemplar l’autoocupació i la creació d’empresa pròpia com una vertadera opció de treball amb futur.

Àrees com la intel·ligència artificial, blockchain o la ciberseguretat són algunes de les branques que presenten vertaderes oportunitats laborals, amb una alta demanda de tècnics formats.

Leave A Comment

Go to Top