jornada_misiones_tech_ivace_distrito_digital
Category

Date

12 febr. 2020

Time

11:00

Jornada Missions Tech IVACE

Districte Digital Comunitat Valenciana i l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) organitzen el pròxim 12 de febrer la jornada Missions Tech IVACE, en la qual es donaran a conèixer les línies d’ajuda de l’IVACE a les empreses tecnològiques, amb especial atenció a les missions tech previstes per a aquest any 2020. Aquestes missions es duran a terme en la costa aquest dels Estats Units i a Regne Unit.

La jornada està dirigida a empreses i professionals que desenvolupen un producte i/o servei tecnològic i l’entrada és gratuïta fins a completar aforament. Tindrà lloc en l’Edifici 1 de Districte Digital Comunitat Valenciana, a les 11 hores.

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE, té com un dels seus principals objectius el suport a les empreses en matèria d’innovació, emprenedoria, internacionalització i captació d’inversions, així com la promoció d’enclavaments tecnològics. Una de les seues línies de suport és la convocatòria de subvencions per a la creació d’empreses de base tecnològica (CREATEC), la data de la qual per a presentació de sol·licituds està oberta des del 18 de gener de 2020. Aquestes ajudes estan dirigides a petites empreses innovadores i de base tecnològica, amb seu social o establiment de producció situat en la Comunitat Valenciana.

VEURE CARTEL

Leave A Comment

Go to Top