Foro-Blockchain-Puertos
Category

More Info

+ Registro

Date

19 maig 2021

Time

09:30 - 11:00

Cost

Gratuito

Labels

Distrito Digital

IV Fòrum Tecnològic logístic-portuari: Blockchain

Districte Digital Comunitat Valenciana i l’Autoritat Portuària d’Alacant (APA) celebren, el dimecres 19 de maig de 9h30 a 11h00, el IV Fòrum Blockchain en ports, en el marc del Fòrum Tecnològic Logístic – Portuari.

Després de l’èxit de les tres primeres edicions, en les que es van abordar les temàtiques de la Robotització de processos , del Big Data i Analítica de Dades, i el IoT en Ports arriba esta nova cita que abordarà els usos del Blockchain en ports amb l’objectiu de continuar promovent la innovació oberta.

A més de servir de nexe d’unió entre oferta i demanda del Clúster Logístic- Portuari, estes reunions permeten identificar idees amb vista a futures convocatòries de programes autonòmics, Fons Ports 4.0 de Ports de l’Estat i programes europeus (2021-2027).

L’esdeveniment híbrid tindrà lloc en les instal·lacions del Real Club de Regates. Serà presencial per als ponents. Els assistents podran seguir-ho de forma virtual.

Programa de l’esdeveniment:

9:30 Benvinguda i obertura del fòrum a càrrec de D. Miguel López, President del Real Club de Regates d’Alacant.

9:40 Intervenció de D. Rufino Selva, adjunt a la Direcció General de Societat de Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana (SPTCV).

9:45 Presentació de la temàtica del fòrum per D. José Manuel Leceta, Cap de Divisió d’Innovació Sostenible de l’Autoritat Portuària d’Alacant.

Ponents:

– D. Jordi Paraira Andrés, Blockchain Consultant | Digital Emerging Technologies en INDRA.

– D. Andrés Garrido, CEO & Co-founder de ChainGo Tech.

– D. Yoann Yvon, Head of Digital Interaction and emerging technologies en Sopra Steria.

10:30 Preguntes dels assistents al fòrum i debat, amb la intervenció de D. Francisco Llopis, membre del grup d’investigació de la Universitat d’Alacant BAES Blockchain Labs (Blockchain Aplicat a les Administracions Públiques i a les Empreses) i moderat per D. José Manuel Leceta.

10:55 Tancament del fòrum a càrrec de D. Carlos Eleno, Director de l’Autoritat Portuària d’Alacant.

11:00 Final.

Més informació i registre

Leave A Comment

Go to Top