congreso_online_anban_covid19
Category

More Info

+ Registro

Date

09 abr. 2020

Time

09:00 - 14:30

Labels

formación

Intel·ligència Artificial i Big Data contra el Covid-19

L’Associació Nacional Big Data i Analytics (ANBAN) celebra el dia 9 d’abril de 2020 l’I Congrés Online d’ANBAN sobre la pandèmia del Covid-19 des del punt de vista del Big Data i la Intel·ligència Artificial. La inscripció és gratuïta. En el congrés s’analitzaran com aquestes disciplines estan col·laborant en la superació i lluita contra aquesta crisi sanitària mundial.

L’anàlisi de dades és una de les bases que podem i devem activar contra aquest virus i unes altres alertes sanitàries futures. L’I Congrés Online d’ANBAN sobre el Covid-19 abordarà la importància de la informació a l’hora de prendre decisions i com la IA pot marcar la diferència. El Big Data, el Machine Learning i la Intel·ligència Artificial poden ajudar-nos en molts aspectes i aportar moltes solucions, i sobretot, poden fer que estiguem preparats per a enfrontar-nos a qualsevol adversitat.

El Congrés Online comptarà amb els equips de més alt nivell que estan ja treballant al nostre país en aquesta línia, utilitzant tota la tecnologia a la seua disposició per a aplanar la famosa corba del Coronavirus. Seran un total de 9 ponències d’experts de primer nivell; Nuria Oliver, Andrés Pedreño, César Pérez, Ana Jiménez Pastor, Aurelia Busts, Sergio Alonso Muñoz, Victoriano Izquierdo, Jorge González Núñez i Héctor José García.

Aquest és el programa del congrés:

congreso_online_anban_programa

Encuentra toda la información del I Congreso Online de ANBAN sobre el Covid-19 en las redes sociales y comenta sobre las ponencias usando #IAcontraCOVID.

INSCRIPCIONS

Leave A Comment

Go to Top