Inteligencia Artificial mundo post Covid Distrito Digital
Category

Date

20 maig 2021

Time

09:00

Cost

Gratuito

Labels

Distrito Digital

Intel·ligència Artificial. Reptes i oportunitats en el món post Covid-19

El dijous 20 de maig de 9:00 a 11:00h. se celebra la jornada Intel·ligència Artificial: Reptes i oportunitats en el món post Covid-19, organitzat per Districte Digital Comunitat Valenciana i l’escriptor, consultor i expert en IA Lasse Touhaiainen, amb la col-laboració del diari digital Alacant Plaza. 

La trobada es desenvoluparà com un debat entre vuit grans experts en intel·ligència artificial, en el qual aportaran les seues visions sobre les oportunitats i reptes de la intel·ligència artificial a la Comunitat Valenciana, i entre les empreses espanyoles, tractant de plantejar solucions per a l’impacte de la intel·ligència artificial en la societat. 

L’esdeveniment es realitzarà en format híbrid presencial-online i serà retransmès en directe via streaming des del Saló de Cristall de L’Edifici 1 de la nostra seu d’aigua Amarga. Aforament reduït. Assistència presencial prèvia sol·licitud per mail a . La reserva de places presencials es realitzarà per ordre de recepció de sol·licituds, fins a completar l’aforament. Per a l’assistència prou inscriure’s en el botó de registre d’aquesta Web. 

Programa 

9.00h. Antonio Rodes, director general de SPTCV 

9.05h. Carolina Pascual, consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital 

9.15h. Taula de debat. Modera Miquel González, director de de el diari Alacant Plaza. 

  • Lasse Rouhaiainen, escriptor, consultor i expert en IA. El seu llibre recentment publicat, Intel·ligència Artificial per als negocis en el qual participen més de 30 experts, ha sigut el detonant d’aquesta taula de debat. 
  • Nuria Oliver, enginyera en Telecomunicacions, doctora pel MIT, cofundadora de la xarxa ELLIS i actualment comissionada de Presidència de la Generalitat en Intel·ligència Artificial i Ciència de Dades en la lluita contra la Covid-19. 
  • Aurelia Busts, oncòloga, enginyera informàtica, doctora en Intel·ligència Artificial i fundadora de la plataforma mèdic-tecnològica Medbravo
  • Andrés Pedreño, Catedràtic en Economia, co-fundador de l’empresa It&Is, Torre Juana OST i 1MillionBot i impulsor d’AlicanTEC 
  • Andrés Torrubia, Enginyer de Telecomunicacions, emprenedor, empresari i expert en IA. 
  • Ezequiel Sánchez, Coordinador de Districte Digital CV i Soci Director de Bonomi Ventures, compta amb més de 20 anys d’experiència en planificació estratègica i direcció general en diferents companyies. 
  • David Ivorra, CEO de la consultora tecnològica Lynx View. 
  • Adrián Ballester, Portaveu del govern de la Diputació d’Alacant i diputat de fons europeus, innovació i agenda digital
VER CARTEL
Quiero inscribirme

Leave A Comment

Go to Top