curso_online_
Category

Date

18 maig 2020 - 19 maig 2020

Time

09:00 - 14:00

Cost

Gratuito

Labels

Distrito Digital

Innovació i Disseny Urbà actiu

Vols conèixer com dissenyar una ciutat a través de la tecnologia i la innovació i conèixer quines eines pots disposar per a millorar el teu estil de vida? Player Accelerator organitza, en col·laboració amb Districte Digital Comunitat Valenciana, el curs online gratuït ‘Innovació i Disseny Urbà Actiu’, els dies 18 i 19 de maig de 2020, de 9 a 14 hores.

El curs s’impartirà en anglès, amb traducció a l’espanyol disponible en el xat. La formació està orientada en dos blocs:

  1. Disseny innovador d’àrees urbanes enfocades en les persones.
  2. Ús d’eines electròniques perquè a través del joc es dissenye un estil de vida més actiu.

El curs online està especialment dirigit a funcionaris o gestors públics d’àrees i serveis urbans, professionals de les noves tecnologies aplicades al disseny de ciutats i eines d’ús ciutadà, professors i formadors, alumnes de branques tecnològiques, arquitectes, especialistes esportius i esportistes.

Durant el seminari web coneixeràs les millors pràctiques sobre com dissenyar àrees urbanes actives i quins beneficis a curt i llarg termini té una bona estratègia de disseny urbà per a la comunitat i la seua gent. També podràs aprendre exemples reals d’accions desenvolupades en matèria de disseny urbà per Player Accelerator, com la realitzat amb el Ministeri d’Esports de l’Aràbia Saudita (“Com reorganitzar els esports universitaris”) i amb ciutat d’Oulu a Finlàndia (“Com usar els esports electrònics per a ajudar els xiquets a portar una vida més activa i equilibrada”).

Desenvolupament del curs

La primera jornada del curs online se centrarà en explicar què és el “disseny urbà actiu”, la seua utilitat i els seus principis principals. En la segona sessió, aprendràs l’ús de les eines electròniques i tecnològiques per a motivar als xiquets a través de l’ús intel·ligent dels esports electrònics i els jocs com a eines per a un estil de vida més actiu. Els esports electrònics i els jocs també es poden utilitzar com a instruments per a aprendre noves habilitats i coneixements.

Finalment, analitzarem més de prop un reeixit concepte finlandès anomenat “Escoles en moviment”, que ha aconseguit obtenir grans resultats en l’augment de l’activitat física dels xiquets.

Player Accelerator,  empresa instal·lada en Districte Digital, està especialitzada en l'”Active Urban Lifestyle Planning and Design”. Cerca l’eficiència econòmica de la societat ajudant les ciutats a dissenyar l’entorn per als seus ciutadans i no sols per als negocis, els automòbils i altres elements urbans.

Veure Cartel
Registre

Leave A Comment

Go to Top