Foro Big Data Puerto de Alicante

Organizer

Distrito Digital

Other Organizers

Autoridad Portuaria de Alicante (APA)
Autoridad Portuaria de Alicante (APA)
REGISTER
Category

More Info

+ Registro

Date

27 gen. 2021

Time

09:30 - 11:30

Cost

Gratuito

Labels

Distrito Digital

II Fòrum Tecnològic Logístic – Portuari: Big Data y analítica de dades

Districte Digital Comunitat Valenciana i l’Autoritat Portuària d’Alacant (APA) celebren, el dimecres 27 de gener de 9h30 a 11h30, el II Fòrum Big Data i Analítica de Dades, en el marc del Fòrum Tecnològic Logístic – Portuari, en format virtual. Aquest fòrum, del qual ja s’ha celebrat una I edició, té com a objectiu promoure la innovació oberta, posant en contacte ofereix i demanda del propi Clúster Logístic-Portuari. Així mateix, aquestes reunions serviran per a identificar idees amb vista a futures convocatòries de programes autonòmics, Fons Ports 4.0 de Ports de l’Estat i programes europeus (2021-2027).

La trobada comptarà amb les intervencions del Jesús Aznar, gerent de Terminals Marítimes del Sud-est S.A. (TMS) i Ezequiel Sánchez, responsable de coordinació en Districte Digital de la Comunitat Valenciana.

El fòrum serà conduït per José Manuel Leceta, cap de la Divisió d’Innovació de l’APA, qui moderarà el debat sobre els usos i beneficis del Big Data i l’analítica de dades, amb Carlos Tabernero, director de Sector públic d’Everis; Fernando Bori, consultor de Business Analytics de NUNSYS i David Martínez, director de desenvolupament de negoci en Decide4AI.

Aquest cicle d’esdeveniments té com a objectiu crear un espai d’intermediació entre subministradors tecnològics i empreses del clúster logístic-portuari.

Más información
Programa

Leave A Comment

Go to Top