forum_excelencia_empresarial_fexdir
Category

More Info

+ Registro

Date

27 febr. 2020

Time

09:00 - 19:00

II Fòrum Excel·lència directiva FEXDIR20

El pròxim dia 27 de febrer de 2020 Alacant acollirà la segona edició del FÒRUM EXCEL·LÈNCIA DIRECTIVA FEXDIR, una jornada professional sobre excel·lència empresarial i directiva organitzat pel Cercle- Directius d’Alacant i l’empresa especialitzada MB Comunicació, amb la col·laboració de Districte Digital Comunitat Valenciana. L’esdeveniment tindrà lloc a l’Auditori Provincial de la Diputació d’Alacant (ADDA) i concentrarà a una important representació empresarial, amb rellevants i destacades personalitats referents del món directiu, que debatran i exposaran els seus punts de vista sobre les tendències d’avantguarda en la matèria.

Entre ells, Susana Voces, vicepresidenta global de Deliveroo; Estela Ye, directora general d’Aliexpress Espanya i Portugal (Grup Alibaba); Eduardo Serra, exministre i president d’Everis; Carme Artigas, CEO de Sinergyc Partners; Jose Manuel Zapta, conferenciant i tenor; i Paz Gómez, fundadora Transforma Human Lab. Pool. El tancament de l’esdeveniment serà a càrrec del President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

El programa comptarà amb una participació de 20 intervencions a càrrec d’importants alts directius, sota l’epígraf “Change to Lead”. Aquesta segona edició girarà entorn del canvi i transformació de les empreses en aquest procés de digitalització i innovació que estem vivint, aprofundint en els conceptes de lideratge, talent, sostenibilitat, dones inspiradores, ciberseguretat i geopolítica. A més, es convertirà en l’espai perfecte per a generar networking amb la resta dels assistents.

L’assistència a la jornada principal del FEXDIR del dia 27 febrer 2020 s’articula a través de la compra d’entrades, que donen dret a assistir al programa complet de conferències (des de la 09.00 h fins a les 19:00h), així com al coffee break i al networking lunch.
COMPRAR ENTRADA

Leave A Comment

Go to Top