taller_ceos_antes_y_despues_transformacion_digital
Category

Date

26 nov. 2020

Time

16:00

Cost

Gratuito

Labels

Distrito Digital

I Jornades de Transformació Digital Alcoi 2020. L’abans i el després.

Les persones que desitgen assistir presencialment han de sol·licitar una invitació personalitzada en l’adreça de correu electrònic  facilitant nom i DNI.

La Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, a través de Districte Digital Comunitat Valenciana y amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Alcoi, l’Escola Politècnica (EPSA) del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) i la Fundació Empresa Universitat d’Alacant – Fundeun, organitzen les I Jornades de Transformació Digital d’Alcoi, “L’abans i el després”, que se celebraran els pròxims dies 26, 27 i 28 de novembre, amb l’objectiu de donar a conèixer a les empreses els casos reals i aplicacions actuals de la tecnologia en la transformació digital de les empreses.
L’esdeveniment continua la línia de col·laboració iniciada amb Districte Digital per a aconseguir que les tecnologies desenvolupades en el hub tecnològic incidisquen directament en la indústria del territori, i es produïsca una transferència real de coneixement tant cap als professionals i el talent procedent dels diferents centres de formació, com cap a la ciutadania. Els assistents podran participar en aquest esdeveniment presencialment en l’edifici CADA d’Alcoi, o seguir-la en directe per streaming, ja que s’ha determinat un format híbrid presencial – online.
La primera sessió que se celebrarà el dijous 26 a la vesprada, titulada “L’abans i el Després”, està dirigida dirigida a directius d’empreses, que podran conèixer casos reals de transformació digital aplicada a empreses de diferents sectors i grandàries. L’objectiu és que els professionals assistents puguen veure reflectides en les diferents ponències problemàtiques i solucions reals similars als seus entorns, i comprenguen com pot haver-hi un abans i un després per als seus negocis aplicant determinats processos i tecnologies.

En el marc de les I Jornades de Transformació Digital d’Alcoi se celebra també el #HackOVID virtual: Nuevos retos post Covid-19, un esdeveniment virtual, obert i participatiu, creat per a donar resposta a les necessitats generades per la pandèmia. Tindrà lloc els dies 27 i 28 de novembre, amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE). En l’hackathon poden participar alumnes i titulats universitaris i de Formació Professional, emprenedors, professors, investigadors, directius, empresaris, i tot aquell interessat a generar sinergies en l’àmbit post-COVID amb una activitat experiencial pràctica desenvolupada durant un cap de setmana.

PROGRAMA

 • 16.00 – 16.15h. Presentació institucional:
   • Antonio Francés, Alcalde d’Alcoi
   • Manuel Cazorla, president Fundeun
   • Juan Ignacio Torregrosa, Director de l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi (EPSA-UPV)
   • Carolina Pascual, consellera de Innovació, Universitas, Ciència y Societat Digital
 • 16.15 – 16.35h. Jorge Castelló, Sènior IT Consultant en Atos
 • 16.35 – 16.55h. Luz Fabregat, CEO Redarquia Digital
 • 16.55 – 17.15h. Javier Riera, CEO Nozion.es
 • 17.15 – 18.00h. Taula redona: Les solucions a necessitats reals:
  • Moderada per Vanesa Juan, responsable de desenvolupament i expansió en Vídua de Tadeo Juan, S.A.
  • Antonio Anduix, gerent INPROFIT
  • Yolanda Fuster. directora Area d’Organització Industrial i Lligen Manufacturing en iPYC Enginyers
  • Javier Belarte, director de sistemes d’innovació en Grup KH
 • 18.00 h. Clausura jornada.
  • Pedro Pernías, director general per a l’Avanç de la Societat Digital de la Comunitat Valenciana
VEURE CARTEL
Vull inscriure’m

Leave A Comment

Go to Top