jornada_puerto_4_0_distrito_digital
Category

Date

25 nov. 2020

Time

09:30 - 11:30

Cost

Gratuito

Labels

Distrito Digital

I Fòrum Tecnològic Logístic-Portuari: cap a la Robotització dels Processos

Districte Digital Comunitat Valenciana i l’Autoritat Portuària d’Alacant (APA) organitzen, el pròxim 25 de novembre de 9.00 a 12.00 hores, el ‘I Fòrum Tecnològic Logístic-Portuari: cap a la Robotització dels Processos’, amb format presencial-virtual. El fòrum és d’assistència privada i s’emmarca en el cicle d’esdeveniments B2B que projecten totes dues institucions per a abordar l’anàlisi de les tecnologies habilitadores necessàries per a avançar cap a un Port 4.0.

El ‘I Fòrum Tecnològic Logístic-Portuari: cap a la Robotització dels Processos’ està estructurat en dues parts: una plenària amb ponents seleccionats per a la temàtica de cada Fòrum, seguida de trobades bilaterals virtuals entre les empreses que ho desitgen. La trobada comptarà amb les intervencions del president de l’Autoritat Portuària d’Alacant (APA), Juan Antonio Gisbert, del director General de la  Societat Projectes Temàtics (SPTCV), Antonio Rodes i del director de l’APA, Carlos Eleno.

El conductor del fòrum serà José Manuel Leceta, cap de la Divisió d’Innovació de l’APA, que abordarà els desafiaments de l’Automatització de processos amb especialistes i representants de les unitats d’innovació de les empreses Deloitte, Alfatec i AuraQuantic.

L’objectiu d’aquest cicle d’esdeveniments programats per Districte Digital i APA és posar a la disposició dels ens implicats les tecnologies desenvolupades per les empreses tecnològiques de Districte Digital.

Anar a la web

Leave A Comment

Go to Top