taller_ceos_antes_y_despues_transformacion_digital
Category

More Info

+ Registro

Date

27 nov. 2020 - 28 nov. 2020

Time

All of the day

HACKOVID VIRTUAL: NOUS REPTES POST COVID-19

La Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, a través de Districte Digital Comunitat Valenciana, amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Alcoi, l’Escola Politècnica (EPSA) del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) i la Fundació Empresa Universitat d’Alacant – Fundeun, organitzen les I Jornades de Transformació Digital d’Alcoi, “L’abans i el després”, que se celebraran els pròxims dies 26, 27 i 28 de novembre, amb l’objectiu de donar a conèixer a les empreses els casos reals i aplicacions actuals de la tecnologia en la transformació digital de les empreses.
Dins d’aquestes jornades, els dies 27 i 28 de novembre se celebra el #HackOVID virtual: Nous reptes post Covid-19, un esdeveniment virtual, obert i participatiu, creat per a donar resposta a les necessitats generades per la pandèmia. En l’hackathon, organitzat per Fundeun, poden participar alumnes i titulats universitaris i de Formació Professional, emprenedors, professors, investigadors, directius, empresaris, i tot aquell interessat a generar sinergies en l’àmbit post-COVID amb una activitat experiencial pràctica desenvolupada durant un cap de setmana.
El #HackOVID està enfocat a impulsar  proves de concepte i prototips basats en blockchain, intel·ligència artificial i realitat augmentada, en els àmbits de qualitat de vida, desenvolupament de productes, nous sistemes industrials i intel·ligents, la sostenibilitat, o la dinamització d’empreses de base tecnològica, o altres actuacions de foment de la I+D+i. Els participants formaran equips d’un màxim de 6 persones i podran testar i desenvolupar aplicacions basades en la xarxa pública BlockchainFUE. Un Jurat decidirà i donarà a conèixer el dissabte 28 de novembre davant tots els assistents virtuals el projecte guanyador que millor resolga el repte postCOVID.
La primera sessió d’aquestes I Jornades de Transformació Digital d’Alcoi se celebrarà el dijous 26 al matí sota el títol “L’abans i el Després”. Està dirigida a directius d’empreses, que podran conèixer casos reals de transformació digital aplicada a empreses de diferents sectors i grandàries. Els assistents podran participar presencialment en aquesta primera jornada del dia 26 (en l’edifici CADA d’Alcoi), o seguir-la en directe per streaming, ja que s’ha determinat un format híbrid presencial – online. Les persones que desitgen assistir presencialment han de sol·licitar una invitació personalitzada en l’adreça de correu electrònic  facilitant nom i DNI.
ANAR A LA WEB DEL HACKOVID

Leave A Comment

Go to Top