distrito_digital_google_hash_code
Category

More Info

+ Registro

Date

20 febr. 2020

Time

16:00 - 21:30

Google Hash Code 2020

Districte Digital Comunitat Valenciana patrocina el Repte Mundial Google Hash Code, la competició anual que planteja reptes d’enginyeria establits per Google, dirigida tant a estudiants com a professionals, i que se celebra el pròxim 20 de febrer en les seus de Torre Juana OST y la empresa Everis. Les inscripcions per a participar ja estan obertes i poden registrar-se en la següent adreça: g.co/hashcode.

El Google Hash Code és una competició en la qual els participants competeixen en equips de dos a quatre persones i poden usar els llenguatges de programació que preferisquen. La primera ronda del repte tindrà lloc el 20 de febrer, des de les 16 hores. La programació de la jornada és la següent:

  • 16.00 – Recepció dels participants
  • 18.30 – Connexió livestream amb Google: Introducció a la competició
  • 17.30 – Començament de la competició i declaració del problema a resoldre
  • 21.30 – Fi de la competicióEl 25 de febrer està previst que Google publique els resultats d’aquesta primera ronda. Entre 30 i 50 dels millors equips de la primera fase de classificació (fins a un límit de 150 persones) podran participar en la Ronda Final de Google Hash Code, que se celebra el dissabte 25 d’abril de 2020 en les oficines de Google a Dublín (Irlanda).

L’any passat 2019 van participar més de 70.000 desenvolupadors i un total de 41 equips van ser a Dublín a competir pel premi final. Hash Code va ser creat en 2014 per alguns enginyers en l’oficina de Google França, que van idear una competició de codificació que els motivara en el seu treball diari. Alguns dels reptes que s’han superat al llarg d’aquests anys són el disseny d’un centre de dades de Google, la transmissió de vídeo perfecta en YouTube i la compilació de codi a escala de Google.

INSCRIPCIONS

Leave A Comment

Go to Top