Category

Date

03 febr. 2020

Time

12:00 - 13:30

Get Ready for Finance: Programa B Startup Banco Sabadell

El Banc de Sabadell, a través del seu programa BStartup, organitza el pròxim 3 de febrer, en col·laboració amb Districte Digital Comunitat Valenciana, la Jornada ‘Get Ready For Finance’, en la qual es presentaran els productes i serveis específics per a startups de l’entitat.  L’esdeveniment tindrà lloc a la Sala 101 de l’Edifici 1 de Districte Digital a les 12.00 hores, i finalitzarà a les 13.30 hores. La presentació és a càrrec d’Ángel Buigues, BStartup Advisor de Banc Sabadell.

BStartup és la iniciativa de Banc Sabadell per a fer costat a joves empreses innovadores i tecnològiques a desenvolupar els seus projectes. En la jornada ‘Get Ready For Finance’ es realitzarà un repàs a les diferents fórmules de recursos econòmics que estan a l’abast d’una empresa de base tecnològica i/o de perfil startup. Des de les línies públiques més pròximes a aquest tipus d’empreses, la inversió privada en capital, el finançament bancari i també altres fórmules alternatives com per exemple el micromecenatge.

A més, en aquesta sessió també s’analitzaran els diferents aspectes que habitualment se solen utilitzar en l’anàlisi de riscos, tant bancari com des d’altres fórmules de recursos econòmics. Entre ells, la lògica que aplica un inversor per a valorar la viabilitat de la seua entrada com a accionista en una startup.

VEURE CARTEL

Leave A Comment

Go to Top