Connect Clean

Organizer

Connect Clean
Website
https://connectclean.es/

Other Organizers

Distrito Digital
REGISTER

Location

Evento Online

More Info

+ Registro

Date

16 juny 2021 - 18 juny 2021

Cost

Gratuito

Fòrum Internacional Territoris i Turisme Sostenible 5.0

L‘I Fòrum Internacional ‘Territoris i turisme sostenible 5.0’, organitzat de manera conjunta per Districte Digital Comunitat Valenciana i la plataforma de sostenibilitat i innovació Connect Clean, reunirà els dies 16, 17 i 18 de juny a una cuidada selecció d’experts en transformació sostenible, que comptaran les seues experiències d’èxit en les seues signatures i ciutats de referència, tant dins de les nostres fronteres com en territori francés.

Aquesta trobada té com a objectiu presentar els projectes de cada municipi i actors dels territoris i donar l’oportunitat a les empreses, startups i clústers d’oferir solucions als reptes plantejats en aquests projectes.

Entre els ponents i participants a aquesta trobada de format híbrid –presencial i en línia–, està prevista la participació de representants del Ministeri de Transició Ecològica, de l’Hub Tourisme París, de la ciutat de Dijon, del French Tech Ais de Provença, així com de l’Agència per a les Ciutats i Territoris Mediterranis Sostenibles (AVITEM), entre altres.

Per part d’entitats públiques espanyoles, ja està confirmada la participació de representants i tècnics de les tres províncies de la Comunitat Valenciana, a més de Còrdova, Granada, Màlaga i Burgos, i està prevista ampliar aquesta llista en les pròximes setmanes.

Aquest esdeveniment, que es desenvoluparà en les dependències del complex tecnològic a Alacant, té com a objectiu “generar l’oportunitat de reunir actors públics i privats dotats amb una visió sistèmica de la ciutat del demà, inspirar-se amb les millors iniciatives i projectar-se en el futur de la transformació urbana”.

En el cor del debat es trobaran els territoris i el turisme sostenible emmarcats sota el paragua dels següents 10 reptes: Mobilitat i transport; Infraestructures i manteniments; Energia, clima i medi ambient; Turisme amb Nous models de destins i Tecnologia i turisme; Ciutats/territoris i polígons industrials; Habitatges, Patrimonis, Barris i interactuación ciutadana; Inclusió i cultura i així com Control de risc i seguretat.

Connect Clean és una plataforma en línia de networking en la qual s’agrupen els actors internacionals (empreses i institucions) relacionats a la Innovació, l’Ecologia i la Sostenibilitat. Aquest portal està destinat a empreses amb negocis sostenibles o a empreses que estan en camí a convertir-se en una eco empresa.

La labor d’aquesta entitat és facilitar la posada en relació de les empreses i els projectes orientats cap a la transformació sostenible. El seu camp d’acció comprén sectors d’activitat referenciats com les energies renovables, el tractament de residus, l’agricultura sostenible, el reciclatge, la mobilitat, l’optimització dels recursos, la digitalització al servei de l’economia circular, entre altres.

Més informació
Regístrate

Leave A Comment

Go to Top