foro-innovacion-vs-covid19

Organizer

Las Naves

Other Organizers

Las Naves
REGISTER
Category

More Info

+ Registro

Date

21 abr. 2020

Time

12:00

Labels

formación

Fòrum Innovació VS COVID-19

Las Naves reuneix el próxim 21 d’abril els agents innovadors de la Comunitat Valenciana en el fòrum “Innovació VS COVID-19”, amb la col-laboraciò de Districte Digital Comunitat Valenciana. L’esdeveniment serà retransmés en directe a través del canal Youtube de Las Naves a les 12.00 hores del migdia.

En ell participaran representants de l’Agència Valenciana de la Innovació, Startup Valencia, REDIT, Distrito Digital, Cámara de Comercio, Valencia Activa, Marina de Empresas, AJEV, la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, Marina Valencia, Econcult, el centro de innovación Las Naves i la Delegació d’Innovació i Gestió del Coneixement de l’Ajuntament de València; i comptarà amb la presència de la divulgadora científica i experta en tendències del futur Silvia Leal.

Silvia Leal és Doctora Cum laude en sociologia, experta en tecnologia i transformació digital. És capaç de contagiar un gran optimisme pel futur, amb missatges adaptats a tota mena d’audiències, per la qual cosa més de cent empreses confien en ella els seus esdeveniments cada any. A més, transmet de forma molt senzilla les coses més complexes, la qual cosa li ha permés col·laborar estretament amb mitjans de comunicació com a Agència EFE, El País i RTVE. Després de tres anys amb una secció setmanal en el programa Emprén, ha aconseguit la seua pròpia sèrie de televisió en RTVE: La Quarta Revolució.

Innovaciò y pandemia

Com es va reaccionar des del món de la innovació per a lluitar contra el COVID-19? Quines mesures s’han adoptat? Quines iniciatives han impulsat per a contribuir i ajudar en aquest context? Com serà la innovació després de la pandèmia? Aquestes són algunes de les preguntes que s’intentaran respondre el pròxim 21 d’abril en el fòrum “Innovació vs COVID-19”. Un esdeveniment organitzat pel centre d’innovació Las Naves per a celebrar el Dia Mundial de la Creativitat i la Innovació.

Els participants que s’inscriguen a l’esdeveniment de manera gratuïta en la web de lasnaves.com, rebran un link des del qual podran connectar-se al fòrum, i podran anar realitzant preguntes en el xat durant l’esdeveniment. També podran descarregar-se gratuïtament el ebook “No te vas a morir. Impacto de la robótica y la Inteligencia Artificial sobre nuestra vida personal y profesional” de la la divulgadora científica Silvia Leal.

INSCRIPCIONES

Leave A Comment

Go to Top