Category

More Info

+ Registro

Date

24 gen. 2020

Time

10:30

Fòrum eSports: de passatemps a manera de vida

ULab organitza, amb la col·laboració de Districte Digital Comunitat Valenciana, el fòrum ‘eSports: de passatemps a manera de vida’, que tindrà lloc el pròxim 24 de gener en la seu d’ULab a Alacant. Es tracta d’un fòrum debat sobre el present i futur, llums i ombres de la indústria dels esports electrònics, una de les quals major projecció de futur presenten. L’esdeveniment inclou una taula redona i un desdejuni networking.

En el fòrum ‘eSports: de passatemps a manera de vida’ participaran experts de diferents matèries i es debatrà sobre el futur immediat de la indústria i les seues possibilitats de desenvolupament. Entre els ponents confirmats hi ha figures de primer nivell com Vicent Martí, CMO de Stream Loots; Jon Llaguno, Sènior eSports Business Development Manager; Adrián Gómez, CEO de x6tence; i Jesús Martín, Soci de TMT & Startups Ecija.

L’entrada al fòrum és gratuïta amb aforament limitat. No perdes l’oportunitat d’aprendre més a fons sobre la indústria dels eSports. Inscriu-te i reserva la teua plaça!

Inscriu-te

Leave A Comment

Go to Top