innotransfer-tecnologias-habilitadoras
Category

More Info

+ Registro

Date

26 nov. 2020 - 27 nov. 2020

Time

09:00 - 11:35

Foro INNOTRANSFER Tecnologías Habilitadoras

Districte Digital Comunitat Valenciana col·labora amb el fòrum INNOTRANSFER Tecnologies Habilitadores, que se celebra els dies 26 i 27 de novembre de 2020 en format online. Organitzat per la Xarxa de Parcs Científics de la Comunitat Valenciana, coordinat pel Parc Científic d’Alacant i amb finançament de l’Agència Valenciana d’Innovació (AVI), el fòrum compta també amb la col·laboració de Fundació Ellis, AlicanTec, AITEX, INESCOP, AIJU, ITI, Valmetal, Fepeval, Jovempa, Torre Juana i JRC (Joint Research) Centre de la Comissió Europea.

El dia 26 de novembre, de 9 a 11.35 hores, podrem assistir a un webinar on s’abordaran els principals reptes i oportunitats en el teixit empresarial, en l’etapa que s’obri per l’actual crisi sanitària. S’analitzaran els plans de recuperació, i les polítiques de transformació ecològica i digital de la Unió Europea.

Després de la jornada, s’obrirà un període de generació i foment del diàleg entre investigadors i empreses. S’elaborarà un document “Expressions d’Interès”, on s’arreplegaran necessitats concretes d’empreses i oportunitats específiques promogudes pels investigadors. El dia 27 de novembre, se celebra un “Matching” en el qual totes les parts es posaran en contacte per a activar possibles col·laboracions. Aquest procés és operat per associacions empresarials i unitats de suport a la innovació de centres de coneixement.

INSCRIPCIONS
Go to Top