Jornada_ transformacion_tecnologica_FP
Category

Date

11 nov. 2020

Time

12:30 - 14:00

Cost

Gratuito

Labels

Distrito Digital

La Formació Professional front a la transformació digital

Districte Digital Comunitat Valenciana col·labora amb la Direcció General de Formació Professional (FP) i Ensenyaments de Règim Especial en l’organització de l’esdeveniment ‘La Formació Professional front a la transformació digital‘, que tindrà lloc el pròxim 11 de novembre, de 12.30 de 14 hores, en format mixt (presencial i online).
La jornada podrà seguir-se en directe en obert, a través del canal de YouTube de Districte Digital

L’esdeveniment s’emmarca dins de la Setmana Europea de la Formació Professional, que se celebra del 9 al 13 de novembre. La jornada té com a objectiu donar resposta als reptes als quals s’enfronta l’FP: noves ocupacions de futur, formació pràctica dels alumnes orientada als nous reptes del mercat laboral, i la formació del professorat per a adaptar-se al nou paradigma del mercat laboral.

Districte Digital té una aposta decidida per l’impuls a la formació professional, i acull en les seues instal·lacions a Alacant al Centre d’Innovació Digital Avançat (CIDA) de la FP, impulsat per la Conselleria d’Educació. Des de Districte Digital cerquem aportar el valor de la transformació digital que estan vivint les empreses a la formació professional, obrint ponts entre les necessitats de talent de les companyies tecnològiques i els estudiants d’FP, i ajudant al fet que els projectes que es desenvolupen en l’hub d’innovació puguen col·laborar a impulsar la transformació digital que requereix l’FP.

La jornada ‘La Formació Professional front a la transformació digital’ comptarà amb la intervenció de Manuel Gomicia, director general d’FP i Ensenyaments de Règim Especial de la Generalitat Valenciana; Antonio Rodes, director general de SPTCV; Emilio Martínez, director de CIDA; i Miguel Soler, Secretari Autonòmic d’Educació i Formació Professional.

Programa de la jornada:

12:30h: Presentació institucional i inici de la jornada

 • Manuel Gomicia, director general de formació professional i d’ensenyaments de règim especial.

 • Antonio Rodes, director general Societat Projectes Temàtics Comunitat Valenciana (SPTCV).

13:00: Taula redona. Necessitats de l’empresa en innovació digital. Claus per a la formació professional.

 • Modera: Emilio Martínez, CIDA

 • Participants institucionals:

  • Carlos Sánchez, Subdirector general de formació del professorat.

 • Empreses participants:

  • José Manuel Desco, director general  ORIZON

  • Pablo Campos, CEO y soci fundador SUMAMOOS

  • Upicus

 13:40 Clausura Jornada

 • Miguel Soler, Secretari Autonómic d’Educación y Formació Professional.

Vull inscriure’m

Leave A Comment

Go to Top