Category

Date

17 març 2020

Time

09:00 - 14:00

Labels

Distrito Digital,
formación,
realidad virtual

L’Era de la Realitat Virtual

La formació ‘La Nova Societat Digital’ es realitzarà en directe mitjançant streaming el dia i hora previstos: 17 de març de 9 a 14 hores. En breu informarem els inscrits via email sobre el procediment per a poder realitzar la formació. 

Districte Digital Comunitat Valenciana organitza, els dies 17 i 18 de març de 2020, un esdeveniment de formació per a empreses, startups i professionals sobre l’ús de la realitat virtual i la realitat augmentada en diferents camps. La primera de les jornades formatives, ‘L’Era de la REALITAT VIRTUAL’, tindrà lloc el dia 17 de març de 9 a 14 hores via streaming en directe, i serà impartida per l’empresa Mekiwi, signatura instal·lada en Districte Digital i que està especialitzada a prestar serveis digitals de realitat virtual i realitat augmentada, entre altres. Comptarem amb les ponències de Samuel Kuosmanen, Daniel Segui i Maurici Rodríguez.

La realitat virtual té molts i diversos usos, no sols en l’àmbit dels videojocs, sinó també en la seua aplicació cap a diferents camps temàtics i professionals. En la jornada formativa s’analitzaran totes les aplicacions que aquesta tecnologia presenta i com pot ajudar a desenvolupar projectes, productes i serveis en diferents sectors productius.

VEURE CARTEL
Vull inscriure’m

Leave A Comment

Go to Top