Distrito-Digital.Enterprise-Europe-Network
Category

Date

10 juny 2020 - 11 juny 2020

Time

10:00 - 11:00

Cost

Gratuito

Labels

Distrito Digital

Enterprise Europe Network. La Comissió Europea dóna suport a la internacionalització de la teua empresa.

El webinar ”La Comissió Europea dóna suport a la internacionalització de la teua empresa” es realitzarà en directe via streaming, el dia i hora previstos: 10 de juny de 10.00 a 11:00h . En breu informarem els inscrits via email sobre el procediment per a poder assistir al webinar.

Districte Digital Comunitat Valenciana organitza el pròxim 10 de juny, en col·laboració amb la Universitat d’Alacant, una trobada digital per a presentar a les empreses vinculades al nostre hub tecnològic la Enterprise Europe Network – EEN i el seu consorci per a la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia, el SEIMED.

La jornada, que donarà principi a les 10 hores, està dirigida a les empreses del sector TIC, especialment a les integrants del Districte Digital. Podrem conèixer les diferents eines que l’EEN posa a la disposició del sector TIC, a cost zero per a les empreses, a fi d’impulsar la seua innovació i internacionalització. A més, es presentarà l’oferta tecnològica que la Universitat d’Alacant ofereix en el sector de les TIC i com col·laborar amb ella a través de la seua OTRI.

¿Què es la EEN?

L’EEN, promoguda i finançada per la Comissió Europea (CE), és la major xarxa mundial de suport a la innovació i internacionalització de les Pimes. En l’actualitat, compta amb més de 50 països adherits, amb prop de 4.000 experts i 600 organitzacions que gestionen més de 7.500 oportunitats de negoci.
El SEIMED és el consorci per a la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia de l’EEN -, de la qual la UA forma part des de la seua creació a través del Servei de Transferència de Resultats d’Investigació (OTRI). La UA a més és membre del Grup Sectorial de TIC de l’EEN, que engloba aquells nodes especialment interessats en la innovació i internacionalització d’aquest sector.

Quins avantatges ofereix l’EEN a les empreses?

La integració en el consorci EEN_SEIMED cobra especial interès per a les empreses vinculades a Districte Digital. Ofereix l’oportunitat d’accedir als serveis d’Informació europea de l’EEN, cooperació empresarial i Internacionalització, Transferència de tecnologia i de suport a la participació en Projectes Europeus Horitzó 2020 d’I+D i cerca de socis, entre altres.

VER CARTEL
Quiero inscribirme

Leave A Comment

Go to Top