charla_desafio_esports_ulab
Category

More Info

+ Registro

Date

25 gen. 2020

Time

09:30 - 13:30

El desafiament dels eSports per a pares i educadors

ULab organitza al costat de Yolandaproponet i amb la col·laboració de Districte Digital Comunitat Valenciana, la xarrada ‘El desafiament dels eSports per a pares i educadors’, en la qual es reunió professionals relacionats amb l’àmbit de la tecnologia, l’esport i la psicologia per a analitzar el fenomen dels esports en línia. L’esdeveniment se celebra en la seu d’ULab, el pròxim 25 de gener, des de les 9.30 hores hastas les 13.30 hores, i anirà acompanyada amb desdejuni.

Entre els professionals que debatran sobre la importància dels eSports es troba Juan Castillo, Director Tècnic de GGTech Entertainment, empresa instal·lada en Districte Digital Comunitat Valenciana. Juan gestiona els projectes són University Esports i IESports, dues competicions d’eSports basades en l’entorn educatiu que actuen com a eines per a promoure valors.

També participen Emilia María, professional de la Psicologia especialitzada en atenció en l’atenció psicològica en consulta amb la sensibilització de la població infantojuvenil i famílies sobre l’ús responsable de les noves tecnologies; Fran Pascual, graduat en psicologia i expert en comunicació, creador del lema “Mou-te i fes coses”, amb milers de seguidors online a tot el món;  Jorge J. Asín Rodriguez, agent comercial amb experiència en sector editorial i informàtic i aficionat als videojocs; i Sergio Pérez, més conegut en el sector amb el sobrenom de “Duns” o Sergio Pérez Duns, professional amb gran experiència en el màrqueting i el mitjà social en aquest sector.

L’entrada a la xarrada és gratuïta amb aforament limitat. No perdes l’oportunitat d’aprendre més a fons sobre els eSports de la mà dels professionals del sector. Inscriu-te i reserva la teua plaça!

Inscripcions

Leave A Comment

Go to Top