virtuaql_bootcamp_blockchain_fintech_acelerator_alicante
Category

More Info

+ Registro

Date

12 juny 2020

Time

09:00 - 12:30

Labels

Distrito Digital

Distrito Digital Virtual Bootcamp Blockchain & Fintech Accelerator

Districte Digital Comunitat Valenciana organitza el pròxim 12 de juny el Virtual Bootcamp Blockchain & Fintech Accelerator Alacant, que reunirà els projectes més innovadors de les principals startups finsurtech nacionals i internacionals i a destacades entitats financeres, incloses Bankia, BBVA, Sanitas, Banc Santander i Sparklab (Nationale Nederlanden España).

El Virtual Bootcamp, gestionat per l’empresa especialitzada en el sector Nestholma, és la versió online de l’I Bootcamp Blockchain Fintech Accelerator @Alacant, que va ser ajornat el mes de març passat per raons de seguretat a causa de la Covid-19. De les més de 2.900 startups analitzades, es va contactar a més de 1.500. Per a la fase final, s’han seleccionat a 20 startups, procedents de països com Regne Unit, Mèxic, Suècia, Espanya, Polònia, Finlàndia, Hongria, Líban, Irlanda, Estònia, Bulgària i Grècia. Les empreses són: Yanda, Fjuul, Kippie, Libbo, Resident tax, Scanye, Family Finances, Asteria, Portunus, VOXO, Smartcom, Keystroke DNA, GetJenny, Ethical capital , Blocrecs, Oceanus, B2B Pay i Axend.

Les startups representen les categories de més interès per a les institucions financeres participants: aplicacions pràctiques de blockchain per a bancs i asseguradores, educació financera, contractes intel·ligents, benestar i accessibilitat, tokenización i traçabilitat, pagaments internacionals i finançament comercial.

El Districte Digital Virtual Bootcamp es desenvoluparà de 9.00 a 12.30 hores del 12 de juny, en anglès.

Vull inscriure’m

Leave A Comment

Go to Top