Cartel-Distrito-Digital-Fitur-2022
Category

More Info

Read More

Date

19 gen. 2022 - 21 gen. 2022

Labels

Distrito Digital

Districte Digital a Fitur 2022

La conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, a través de Districte Digital, participa en la pròxima edició de FITUR 2022 que tindrà lloc del 19 al 23 de gener en *IFEMA.

Districte Digital tindrà presència en l’estand de la Comunitat Valenciana, en la capçalera del pavelló 7, en l’espai dedicat a empreses tecnològiques.

A més, Districte Digital participarà, de la mà de la seua *CEO, Antonio Rodes, en el Fòrum Tecnologia i Futur FiturtechY #techYfuturo que tindrà lloc el dijous 20 de gener a les 16h. En aquesta trobada, s’analitzaran l’avanç de la innovació i la tecnologia en el turisme: intel·ligència artificial,  automatització, robòtica i el desenvolupament de noves maneres de viatjar que estan donant forma a un sector basat en la  experimentació i les emocions.

Participació en #techYfuturo

Antonio Rodes, CEO de Districte Digital Comunitat Valenciana presenta: “Construint un Ecosistema Digital”, a les 16h00.

http://https://www.youtube.com/watch?v=js9ylkyhbp0

Participació en FITUR-KNOW-HOW-*EXPORT-2022.

Districte Digital participa a més com a jurat del Concurs “The Chatbots Tourism Awards 2021” organitzat per Segittur. Mayte Vañó, directora de comunicació del hub, realitzarà la intervenció inaugural en el lliurament de premis que tindrà lloc el dijous 20 a les 17.00h.

Presentació del programa d’Innovació Oberta #DistritoTurismo

El dijous 20 de gener a les 17h30, Antonio Rodes presenta, al costat de Paz López, directora d’Innovació de Barrabés el programa d’Innovació Oberta Districte Turisme, en la Plaça Central de l’estand de Comunitat Valenciana.

Leave A Comment

Go to Top