desafios_estrategias_para_sector_turistico
Category

More Info

+ Registro

Date

10 juny 2020

Time

12:00 - 13:00

Labels

Distrito Digital

Desafiaments i estratègies del sector turístic

Primera jornada del webinar que es realitzarà en dues sessions, els dies 10 i 11 de juny, en col·laboració amb la Cambra Franc-Espanyola. Per a inscriure’t en la segona jornada del dia 11, pots fer-ho en aquest enllaç.

La Cambra Franc-Espanyola organitza el pròxim 10 de juny, en col·laboració amb Districte Digital Comunitat Valenciana, un webinar sobre ‘Desafiaments i Estratègies del Sector Turístic’. L’esdeveniment online tindrà lloc de 12 a 13 hores i té com a objectiu presentar les solucions adoptades en el sector turístic per a poder fer front a les noves exigències derivades del Covid-19.

En aquesta jornada, que es realitza en format de taula redona, intervenen Carolina Pascual, consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital; Álvaro Carrillo, Managing Director at Institut Tecnològic Hoteler – IT; Jorge Marichal, President Confederació Espanyola d’Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT); José María González, Director general de la Unitat de Negoci de Cotxes d’EUROPCAR; Cristina Ramos, SVP Operations South of Europe d’ACCOR; i Fernando Álvarez, Director de vendes corporatiu per a Air France, KLM i DELTA.

En aquesta taula redona, els experts d’àmbit internacional i multidisciplinari, explicaran com fan front als nous reptes generats per la Covid-19 i quines són les mesures de seguretat adoptades.

Hi haurà una segona sessió, ‘Quines tecnologies per al sector Turisme?’, el dia 11 de juny, amb un ‘pitch’ de startups on les empreses seleccionades vinculades a Districte Digital presentaran les seues solucions tecnològiques i innovadores dirigides al sector del Turisme per a la seua recuperació post-Covid-19.

ANAR A LA WEB

Leave A Comment

Go to Top