Webinar Banco Sabadell Distrito Digital financiación COVID19
Category

More Info

+ Registro

Date

20 maig 2020

Time

13:00 - 14:00

Cost

Gratuito

Labels

Distrito Digital

Covid-19: finances i inversió per a Startups i EBT’

Districte Digital Comunitat Valenciana i Banc Sabadell, a través del seu programa BStartup, organitzen dimecres que ve 20 de maig de 2020, el webinar online gratuït ‘Covid-19: finances i inversió per a Startups i EBT’s’, en el qual s’analitzaran les facilitats que ofereix Banc Sabadell per a respondre a les necessitats de liquiditat de les empreses, en la situació motivada per la Covid-19.

L’esdeveniment es realitzarà en format online, de 13.00 a 14.30 hores, i la presentació és a càrrec d’Ángel Buigues, BStartup Advisor de Banc Sabadell i Marta Campillo, Analista d’inversions i Program Coordinator de BStartup10. En el webinar podrem conèixer més a fons com ha de preparar-se una empresa per a la nova realitat que es presenta, quines solucions de liquiditat ofereixen els bancs per a pal·liar la situació, i les diferents línies de suport disponibles en aquests moments (ICO, IVF Pime…). En finalitzar la presentació, s’obrirà un torn de preguntes.

La inscripció al webinar és totalment gratuïta. Una vegada realitzat el registre en l’esdeveniment, els participants rebran un email amb les instruccions per a poder connectar-se a la plataforma online i seguir la presentació.

ANAR A LA WEB

Leave A Comment

Go to Top