Category

More Info

+ Registro

Date

28 gen. 2021

Time

09:15 - 11:30

Cost

Gratuito

Presentació de consulta preliminar al mercat del llançament del projecte de CPI “Plataforma de gestió i control d’Obres Públiques”

El pròxim 28 de gener a partir de les 9h15 tindrà lloc el webinar de presentació del llançament de la Consulta Preliminar del Mercat (CPM) del projecte de CPI “PLATAFORMA DE GESTIÓ I CONTROL D’OBRES PÚBLIQUES” en la ciutat de Benidorm, amb el suport de l’Agència Valenciana d’Innovació (AVI).

El repte d’este projecte es fonamenta a impulsar el desenrotllament d’actuacions singulars d’innovació per a contribuir a la millora dels servicis públics a la ciutadania. Per això, l’Ajuntament de Benidorm aposta per la Compra Pública d’Innovació (CPI) com a metodologia per a adquirir innovacions que permeten millorar els seus processos de gestió, oferir un servici públic i dinamitzar el mercat de solucions tecnològiques.

En la dita jornada, es presentarà el projecte per part de l’Ajuntament de Benidorm i s’explicarà el procés de Consulta Preliminar al Mercat el resultat del qual servirà perquè l’Administració puga articular la futura licitació. En el mateix acte tindrà lloc un espai per a la resolució de dubtes sobre la Consulta.

Agenda de l’esdeveniment:

9:15 – 9:30 Benvinguda institucional i inauguració. Ponent de l’Ajuntament de Benidorm

9:30 – 10:00 Programa de Compra Pública d’Innovació de l’AVI. Ponent de l’Agència Valenciana d’Innovació (AVI)

10:00 – 10:45 Presentació del projecte de Compra Pública d’Innovació | “Plataforma de gestió i control d’obres públiques”. Ponent de l’Ajuntament de Benidorm

10:45 – 11:15 Com participar en les Consultes Preliminars al Mercat. Ponent de SILO

11:15 – 11:30 Resolució de dubtes i consultes.

Inscriu-te

Leave A Comment

Go to Top