congteso_goglobbal
Category

More Info

+ Registro

Date

17 nov. 2020

Time

09:00 - 13:30

Labels

Distrito Digital

5º Congrés GoGlobal

Districte Digital Comunitat Valenciana participa, el pròxim 17 de novembre de 2020, en el 5è Congrés GoGlobal, que enguany celebra una edició completament virtual per a adaptar-se a les mesures de preveción del Covid-19. Districte Digital intervé en el fòrum ‘La Digitalització per a la comercialització internacional’ de la mà del responsable de Coordinació del hub, Ezequiel Sánchez, que impartirà la conferencia ‘Districte Digital, dinamitzador de l’ecosistema d’emprenedoria tecnològica de la Comunitat Valenciana en el marc europeu’. Serà a les 11.55 hores i podrà seguir-se en directe en els canals digitals del congrés, prèvia inscripció.

congreso_gogloba_internacionalizacion

El #CongresoGoGlobal és un esdeveniment organitzat per les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, IVACE Internacional i ICEX España Exportació i Inversions, amb l’objectiu de proporcionar a les pimes valencianes un punt de trobada, a través d’una plataforma webinar i de videoconferència, on abordar la importància de les eines fonamentals per a la seua internacionalització.

Es tractaran temàtiques i transversals d’actualitat en tres matèries: intel·ligència competitiva, sostenibilitat i digitalització.

ANAR A LA WEB
Go to Top