Avantatges

Avantatges Districte Digital

La Comunitat Valenciana, en el Mediterrani sud d’Espanya, és un àrea de desenvolupament tecnològic reconegut, amb casos d’èxit de startups i empreses tecnològiques amb una gran projecció internacional en els últims anys. Amb una ubicació privilegiada i una dotació excel·lent d’infraestructures, és un dels hàbitats de major qualitat de vida a tot el món.

Vols més informació?

En Districte Digital tenim diversos programes de participació segons el tipus d’entitat, tant si desitges establir la teua seu en les nostres instal·lacions o tens seu en qualsevol punt de la Comunitat Valenciana. Contacta’ns perquè puguem orientar-te

Més informació

Clima

La Comunitat Valenciana és un dels espais més atractius d’Europa per treballar i residir gràcies, entre altres factors, a la seua qualitat de vida. El seu clima és envejable, amb una temperatura mitjana de 18ºC, més de 300 dies assolellats a l’any i amb hiverns molt suaus gràcies a l’acció del Mar Mediterrani i la protecció de les seues cadenes muntanyoses.

Transports

Les connexions des de i cap a la Comunitat Valenciana tenen múltiples combinacions de transport, afavorint la instal·lació i l’activitat de les empreses. Accessible a través de terra, mar i aire, la regió compta amb una gran facilitat de desplaçament, tant de persones com de mercaderies. L’aeroport d’Alicante-Elche ocupa un dels primers llocs en el rànquing d’aeroports nacionals i europeus.

 

Tecnologia

La Comunitat Valenciana té l’orgull d’haver sigut origen d’alguns dels millors professionals i emprenedors tecnològics del país, sent un punt clau per al desenrotllament de projectes innovadors d’èxit. Les empreses digitals constituïdes en la Comunitat són un valuós actiu i un exemple per als nous projectes empresarials cridats a liderar la transició digital.

Espai

Un dels valors afegits d’instal·lar la teua empresa en Districte Digital és accedir a servicis de comunicació, màrqueting i suport a la innovació, a través de la formació i esdeveniments. Un pla de formació dissenyat per a generar nous recursos professionals i créixer tant en l’àmbit professional com en el personal.

Economia

El teixit industrial valencià destaca per la gran diversificació sectorial de les seues empreses, amb una economia oberta i una clara orientació als mercats internacionals. Alacant és la 4ª província espanyola en PIB, amb més d’un 20% de població de procedència internacional. La ciutat d’Alacant és, a més, seu europea de l’EUIPO, l’Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea.

 

Formació i esdeveniments

A la Comunitat Valenciana destaquen nombroses universitats, escoles de formació online, escoles de negocis i parcs científics i tecnològics que permeten el desenvolupament del talent i capital humà. Districte Digital oferix jornades de formació realitzades en les seues instal·lacions, de caràcter públic, gratuït i de gran interés tècnic, i la possibilitat de realitzar esdeveniments en les nostres seus. Comptem així mateix amb un programa de reptes d’aplicació pública per a fomentar que empreses i startups col·laboren per a un projecte comú.

Únete a Distrito Digital

El Districte Digital de la Comunitat Valenciana ha creat un programa de participació per a empreses o entitats que s’identifiquen amb els objectius del programa i vulguen formar part del projecte.
La participació de totes les empreses adherides és fonamental per a l’èxit del Districte Digital i el desenvolupament d’un hub tecnològic de rellevància internacional a la Comunitat Valenciana

Més informació