Avantatges

Avantatges Districte Digital

La Comunitat Valenciana, en el Mediterrani sud d’Espanya, 茅s un 脿rea de desenvolupament tecnol貌gic reconegut, amb casos d’猫xit de startups i empreses tecnol貌giques amb una gran projecci贸 internacional en els 煤ltims anys. Amb una ubicaci贸 privilegiada i una dotaci贸 excel路lent d’infraestructures, 茅s un dels h脿bitats de major qualitat de vida a tot el m贸n.

Vols m茅s informaci贸?

En Districte Digital tenim diversos programes de participaci贸 segons el tipus d’entitat, tant si desitges establir la teua seu en les nostres instal路lacions o tens seu en qualsevol punt de la Comunitat Valenciana. Contacta’ns perqu猫 puguem orientar-te

M茅s informaci贸

Clima

La Comunitat Valenciana 茅s un dels espais m茅s atractius d’Europa per treballar i residir gr脿cies, entre altres factors, a la seua qualitat de vida. El seu clima 茅s envejable, amb una temperatura mitjana de 18潞C, m茅s de 300 dies assolellats a l’any i amb hiverns molt suaus gr脿cies a l’acci贸 del Mar Mediterrani i la protecci贸 de les seues cadenes muntanyoses.

Transports

Les connexions des de i cap a la Comunitat Valenciana tenen m煤ltiples combinacions de transport, afavorint la instal路laci贸 i l’activitat de les empreses. Accessible a trav茅s de terra, mar i aire, la regi贸 compta amb una gran facilitat de despla莽ament, tant de persones com de mercaderies. L’aeroport d’Alicante-Elche ocupa un dels primers llocs en el r脿nquing d’aeroports nacionals i europeus.

Tecnologia

La Comunitat Valenciana t茅 l’orgull d’haver sigut origen d’alguns dels millors professionals i emprenedors tecnol貌gics del pa铆s, sent un punt clau per al desenrotllament de projectes innovadors d’猫xit. Les empreses digitals constitu茂des en la Comunitat s贸n un valu贸s actiu i un exemple per als nous projectes empresarials cridats a liderar la transici贸 digital.

Espai

Un dels valors afegits d’instal路lar la teua empresa en Districte Digital 茅s accedir a servicis de comunicaci贸, m脿rqueting i suport a la innovaci贸, a trav茅s de la formaci贸 i esdeveniments. Un pla de formaci贸 dissenyat per a generar nous recursos professionals i cr茅ixer tant en l’脿mbit professional com en el personal.

Economia

El teixit industrial valenci脿 destaca per la gran diversificaci贸 sectorial de les seues empreses, amb una economia oberta i una clara orientaci贸 als mercats internacionals. Alacant 茅s la 4陋 prov铆ncia espanyola en PIB, amb m茅s d’un 20% de poblaci贸 de proced猫ncia internacional. La ciutat d’Alacant 茅s, a m茅s, seu europea de l’EUIPO, l’Oficina de Propietat Intel路lectual de la Uni贸 Europea.

Formaci贸 i esdeveniments

A la Comunitat Valenciana destaquen nombroses universitats, escoles de formaci贸 online, escoles de negocis i parcs cient铆fics i tecnol貌gics que permeten el desenvolupament del talent i capital hum脿. Districte Digital oferix jornades de formaci贸 realitzades en les seues instal路lacions, de car脿cter p煤blic, gratu茂t i de gran inter茅s t猫cnic, i la possibilitat de realitzar esdeveniments en les nostres seus. Comptem aix铆 mateix amb un programa de reptes d’aplicaci贸 p煤blica per a fomentar que empreses i startups col路laboren per a un projecte com煤.

脷nete a Distrito Digital

El Districte Digital de la Comunitat Valenciana ha creat un programa de participaci贸 per a empreses o entitats que s’identifiquen amb els objectius del programa i vulguen formar part del projecte.
La participaci贸 de totes les empreses adherides 茅s fonamental per a l’猫xit del Districte Digital i el desenvolupament d’un hub tecnol貌gic de rellev脿ncia internacional a la Comunitat Valenciana

M茅s informaci贸