Avantatges2020-06-17T18:54:25+02:00

Avantatges

Avantatges Districte Digital

La Comunitat Valenciana, en el Mediterrani sud d’Espanya, és un àrea de desenvolupament tecnològic reconegut, amb casos d’èxit de startups i empreses tecnològiques amb una gran projecció internacional en els últims anys. Amb una ubicació privilegiada i una dotació excel·lent d’infraestructures, és un dels hàbitats de major qualitat de vida a tot el món.

Vols més informació?

En Districte Digital tenim diversos programes de participació segons el tipus de la teua entitat, i si desitges establir la teua seu en les nostres instal·lacions o tens seu en qualsevol punt de la Comunitat Valenciana. Contacta’ns perquè puguem orientar-te

Més informació

Clima

La Comunitat Valenciana és un dels espais més atractius d’Europa per treballar i residir gràcies, entre altres factors, a la seua qualitat de vida. El seu clima és envejable, amb una temperatura mitjana de 18ºC, més de 300 dies assolellats a l’any i amb hiverns molt suaus gràcies a l’acció del Mar Mediterrani i la protecció de les seues cadenes muntanyenques.

Transports

Les connexions des de la Comunitat Valenciana i cap a ella presenten múltiples combinacions de transport, convertint la seua disposició en un factor molt positiu per la instal·lació d’empreses. Accessible a través de terra, mar i aire, presta una gran facilitat de desplaçament, tant de persones com de mercaderies. L’aeroport d’Alacant ocupa un dels primers llocs en el rànquing d’aeroports nacionals

 

Tecnologia

La Comunitat Valenciana té l’orgull d’haver sigut origen d’alguns dels millors professionals i emprenedors tecnològics del país, sent punt d’origen de projectes innovadors d’èxit. Les empreses digitals constituïdes a la Comunitat són un valuós actiu i exemple per a aquelles en fase de consolidació.

Espai

Totes les empreses instal·lades al Districte Digital comptaran amb un valor afegit en accedir a serveis de comunicació, màrqueting i suport a la innovació a través de la formació i esdeveniments, per a així generar nous recursos professionals i créixer tant en l’àmbit professional com en el personal.

Economia

El teixit industrial valencià destaca per la gran diversificació sectorial de les seues empreses, amb una economia oberta i una clara orientació als mercats internacionals. Alacant és la 4ª província espanyola en PIB, amb més d’un 20% de població de procedència internacional. La ciutat d’Alacant és, a més, seu europea de l’EUIPO, l’Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea.

 

Formació i esdeveniments

A la Comunitat Valenciana destaquen nombroses universitats, escoles de formació online, escoles de negocis i parcs científics i tecnològics que permeten el desenvolupament del talent i capital humà. Districte Digital ofereix jornades de formació en les seues instal·lacions, de caràcter públic, gratuït i de gran interès tècnic. D’igual manera oferim la possibilitat de realitzar esdeveniments i instaurem un programa de reptes d’aplicació pública per fomentar que empreses i startups col·laboren per un projecte comú.

Únete a Distrito Digital

El Districte Digital de la Comunitat Valenciana ha creat un programa de participació per a empreses o entitats que s’identifiquen amb els objectius del programa i vulguen formar part del projecte.
La participació de totes les empreses adherides és fonamental per a l’èxit del Districte Digital i el desenvolupament d’un hub tecnològic de rellevància internacional a la Comunitat Valenciana

Més informació