• Districte Digital Comunitat Valenciana col·labora en l’organització d’aquest fòrum juntament amb l’Ajuntament d’Alcoi i el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València

Alacant, 18 d’agost de 2022.- Districte Digital Comunitat Valenciana col·labora amb l’Ajuntament d’Alcoi i el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València en l’organització de la I Jornada Blockchain Alcoi, que se celebrarà el pròxim 15 de setembre en l’edifici Àgora Alcoi, amb l’objectiu de donar a conéixer a les empreses els usos reals i aplicacions actuals d’aquesta tecnologia.

Durant l’esdeveniment, que compta amb la col·laboració de la cooperativa BlockchainFUE i la Cambra de Comerç d’Alcoi, s’analitzaran problemàtiques i solucions reals, per a traslladar totes les possibilitats que el Blockchain ofereix als negocis aplicant determinats processos i tecnologies.

Es tracta d’un fòrum on professionals de referència, empreses digitals, líders de la indústria tecnològica, responsables de grans projectes, etc. compartiran la seua visió i debatran sobre l’ús de la tecnologia blockchain. Una ocasió única per a obtindre una visió completa de la seua aplicació en les empreses.

Tindrà la duració d’un dia complet, estructurat en dues parts:

La primera part tindrà lloc durant el matí i anirà dirigida a directius d’empreses, que podran conéixer casos reals de blockchain aplicats a companyies de diferents sectors.

La segona part es realitzarà durant la vesprada i estarà dirigida a professionals i estudiants. Inclourà tallers pràctics d’aquesta tecnologia i projectes que actualment s’estan desenvolupant.

 

PROGRAMA DE L’ESDEVENIMENT:

De 9.30 a 13.30h. Ponències dirigides al sector empresarial, amb solucions blockchain orientades a Pimes i indústries.

09.00 – 09:30h. Acreditacions

09.30 – 09:45h. Presentació institucional

    • Antonio Francés, Alcalde d’Alcoi
    • Antonio Rodes, director general de SPTCV i CEO de Districte Digital

09.45 Conferència inaugural a càrrec de Juan Alegre Sanahuja (Director Gerent Infraestructures i Serveis de Telecomunicacions i Certificació en ISTEC). Tecnologia blockchain per a tramitacions amb l’administració pública.

10.10 – 10:35h. Lucas Rol Raimundo. (Blockchain Technical Director en Asseco). Blockchain en la indústria legal

10.35 – 11.00h. Javier Pastor Moreno (CCM Institutional Education and Communications en Bit 2 Em). Blockchain i les criptomonedas

11.00 – 11.25h. Coffee networking.

11.25 – 11.50h. Andrés Garrido (CEO ChainGo) Blockchain aplicat a la logística.

11.50 – 12:35h. Taula Redona Blockchain aplicat a Smart Cities i Identitat Digital. Ponents:

    • Santiago Rubio Rodrigo (CEO de Zitycard)
    • Joaquín Más Belso (Director General del Grup Enercoop)
    • Modera: Carmen Pastor Sempere (Directora de BAES Blockchain Labs)

12.35 – 13:00h. Manuel Álvarez Fernández i Javier González Ferrer (CEO & co-founder de Cocobay). Blockchain aplicat al metaverso.

13.00 – 13.250h. José García Caballero (CEO de Real Fund) Blockchain i el sector mobiliari.

13:25h. Tancament. Pau Bernabeu (Director Campus Alcoi UPV)

 

De 16 a 18:30h. Taller i casos pràctics orientats a professionals i estudiants.